Ahojte, funguje vám Albi pero len s originálnym káblom? Myslím pri sťahovaní nových súborov. Nabíjanie funguje s hocičím. Ďakujem 🤗
@bolarazjedna no super, takže naozaj musím len zháňať originál ☹️ ja som doma totiž vyskúšala už všetky káble a nejde to ani s jedným. A to som si myslela, že presne viem ktorý patrí k peru… a nejde ani ten. Každopádne ďakujem za skúsenosť…
@nikiki29 tie vsetky kable ti iba nabijaju, ale nejde nahrat subory? Alebo sa nedeje nic? Aby nebol problem v pere, a nie v kabli.
@pondelok01 nie, nebude problém v pere, oni na webovej stránke aj uvádzajú, že niektoré káble sú spôsobilé iba na nabíjanie, a nie na sťahovanie (ja som zdedila pero bez kábla a v pohode dom nabíjala, a keď som chcela sťahovať súbor, tak mi to nešlo, tak som hľadala príčinu.
@pondelok01 všetky nabíjajú aj cez adaptér aj po pripojení k PC. Ale cez žiadny z nich mi pero neotvorí aby som mohla nahrať novú knihu.
@nikiki29 dá sa kúpiť náhradny kábel, ale dávajte si pozor, ja som kúpila na stránke geniuso, vyslovene k albi peru a nakoniec aj tak mi to nesedelo, nedalo sa to pripojiť k peru. Nakoniec manžel našiel doma starý kábel, s ktorym sa dalo aj sťahovať, nielen nabíjať.