Dnes mi prišiel poštou nedoplatok, meno firmy PRO witty s.r.o, číslo ktoré tam je mi nikto neberie. Neviete akými nedoplatkami sa táto firma zaoberá? Lebo ja to vobec nechápem, ani ze by som mala niekde nedoplatok
@borihh Ved v danom liste musi byt uvedene o co sa jedna. Nemozu napisat: mate nedoplatok.
Obrat sa na nich listom a ziadaj ich o uvedenie presnych informacii - kedy dlh vznikol, u koho, na zaklade coho a v akej je vyske.
Dovtedy nic neplat kym nebudes mat presne pisomne napisane o co ide.
@borihh podla finstatu ma tato firma nedoplatky. Najskor som myslela,ci to nie je nejaka spolocnost,ktora odkupuje pohladavky,ale take firmy nemaju dlhy a nedoplatky. Napis im doporuceny list,ze si rada vyrovnas podlznost,ale najskor by si si chcela ozrejmit,na zaklade coho vymahaju dlh,lebo si si nie vedoma podlznosti a chces vediet coho sa to tyka a za ake obdobie. Musis patrat a skusaj volat dalej. Nie je dobre na to zabudnut,aby ta o par mesiacov nenavstivil exekutor.
Z toho listu som to naozaj vôbec nepochopila, volala som hneď do poisťovne, či u nich niečo nemám a vraj nie. Ina možná dlzoba ma ani nenapadla. Na internete som sa o nich tiež moc nedozvedela a keďže ani neberú mobil, napadlo ma spýtať sa tu, či s nimi mal niekto dočinenia.. Skúsim ešte zajtra volať a pripadne im odpísať na list späť
Volala som dnes ráno, konečne mi niekto zdvihol. Nas*ata krava že čo ju budím o pol 10 ráno, dlzobu mi nevysvetlila, len vytocena buchla mobilom🙂)
@borihh http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=325143&SID=2&P=1
Pozri si .
Nie si si vedomá dákej dlzoby ?