Ahojte nechtomaniačky 🙂
Mam jednu otazocku na Vas...
Mam male dieta a rada by som mala upravene nechty - stale. Ale ked si nalakujem nechty, nevydrzia mi dlho pekne - tu umyvanie, tu cistenie a nechty su o chvilu vhodne tak na odlakovanie. Ved kazda zena v domacnosti to pozna. Ked si vsak obycajny lak prelakujem priesvitnym lakom, tak to schne strasne dlho a niekedy sa mi z laku urobi taka (ako keby) guma na nechte a nie a nie vyschnut.
Preto sa chcem opytat, tych znalych veci 🙂, co si mam kupit a ako mam postupovat. Mam doma vela roznych lakov na nechty. Chcela by som ich len zafixovat nejakym gelom/gel-lakom, aby boli nechty odolnejsie voci narazom a poskodeniu. Staci mi kupit nejaky gel - aky?, aku znacku a lampu? Chcela by som nejake jednoduche ale hlavne casovo nenarocne riesenie. A ozaj aby som nezabudla aj nieco na odstranenie.
Viete mi poradit? Nechcem sa naucit robit gelove nechty ani nic podobne.
Dakujem. Lu
kedze ja mam svoje slabe a lamave, zvykla som si ich potahovat gelom- v podstate ako gelove nechty- UV lampa, gel, normlany lak. mne rychlo rastu, takze min. 1x do mesiaca si ich urobim nanovo a ziadne olupovanie laku a stale su pekne. ak sa nejaky zlomi, nalepim umely,ale dalsi mesiac je uz pod nim moj dlhsi... ja som takto spokojna, len neviem ci je vhodne robit si ich s UV lampou aj v tehotenstve 😖
Ja kupujem gel lak za 2,70 od essence toap coat a je to super.Rychlejsie lak zaschne a nemusis nechty odlakovavat,sam sa zlupne.ja som velmi spokojna
Ja som si gel lakupilagel , dam si 2 vrstvy, prelaakom priesvitnym, vapriesvitnymkovydrzi to dlhsie ako bezny lak, ale s gelovymi od nechtarky sa to neda porovnat. Urcite raz za mesiac niekoho popros nech ti drobce postrazi a tu hodinu si uzi, nechty ti urcite vydrzia, ja mam velku rodinu, denne varim, nemam umyvacku a nechty mi krasne vydrzali 4 tyzdne