Prosim vas tie co pouzivate vibrator ma to aj nejake zvuky?Myslim ci to nieje pocut do druhej izby ☺sme sa rehotali ze kupime kolegyni na 40 zo srandy kedze ma stale malo sexu s priatelom len vedla spalne maju deti izbu a bez dveri 😆
ani sa nečudujem, že majú malo sexu, keď vo vedľajšej miestnosti spia deti a neoddeľujú ich žiadne dvere... to im radšej dvere kúpte ;) :D
no deti pocut mozu ale nie vibrator ale ju...
@dismonika to ma teda nenapadlo 😅musim povedat babam v robote ci budu suhlasit,ale ona fakt stale len o tom rozprava ze jej muz nestiha ani sa necudujem od rana do vecera v robote a ona by chcela pomaly kazdy den 🙂tak som len z prce povedala ze sa jej zlozime a sme to zacali rozoberat ze ktovie ci to aj vydava nejaky zvuk ked je to na baterky no asi by ju trafilo len neviem ci od radosti ci od zlosti inak ona je vesela kopa za bar aku kravinu
Mať chlapa doma a strkat si tam kus umeliny? Ze ho hanba nefackuje😅
Radšej nech susi venušine guličky, posilni si panvove dno - vyhne sa inkontinencii a vraj ešte s prijemnym zažitkom a nikto si nič nevšimne.
@sardinka336 ja chcem venusine gulocky. 😉 ja chlapa doma nemam momentalne uz 8 mesiacov..
Inac vo vseobecnosti, takeho hracky maju sluzit na spestrenie sexualneho zivota oboch partnerov a nie nahradit muza, ci zenu.
Mne momentalne nahradzaju muza, ale uz to dufam dlho nepotrva..
Ale kocky, to ste ale kolegialne, takmer sa az vysmievate, ziadne ucastne pochopenie . Takze jeden muzsky nazor: este nikoho nezabilo a je bezne ked si v elektro obchode napr. na vysavace necha zakaznik vyrobok predviest resp.porovnat inym podobnym vyrobkom. "Vib." je tovar ako ostatne a mam osobnu skusenost (teda bol som neucastnym svedkom) v predajni s prislusnym artiklom, ze si to zakaznicka vyziadala predviest, je pravda, ze skor z dovodu vykonu a nie hluku ale vyhoveli jej . Problem je pri internetovom predaji, lebo tento udaj vyrobca urcite neudava. Dnes su podobne predajne uz bezne, uz to nie nicim tabuizujucim je to nieco ako sucast intimnej a dusevnej hygieny.
Pod paplonom... Nie pid😀 sorry
alebo moze ist do sušedoch.....
@momalu do druhej izby cez zavreté dvere by to nemalo byt pocut urcite 😁