Aký zámok na kufor?

26. jún 2022

Prosim vas prvykrat ideme letecky na dovolenku aky zamok mam kupit na kufor?mam obycajny kufor bez zamku ,takto na foto

nika_val
26. jún 2022

Nikdy som nedavala žiadny zámok 😀 ani ked som davala kufor dole do podpalubia ani na priručnú 🙂

simonah73
26. jún 2022

maly visiaci, ale tak ak ho budu chciet vykradnut, dokazu to aj tak ...

luliu
26. jún 2022

Malý visiaci, ale nemá žiaden zmysel

autor
26. jún 2022

No teraz co vidim v obchodoch tak takmer vserky su na ten kod,tento kufor ma hadam 15r taky obycajny tak neviem ci by som nemala daky zamok dokupit

luliu
26. jún 2022

No veď na kód kup. Len nechápem čo očakávas od toho zámku....

syslik81
26. jún 2022

ja si davam stuzku na maslicku aby som vedela kery je moj ... ale ak chces kvoly ochrane tak tam je to zbytocne .. ako ok zdrzi to troska ale zips sa da otvorit easy aj ked je tam zamka

taily30
26. jún 2022

Nedavam ziadny, ked letime, lebo kontroly ti ich mozu rozcvaknut alebo rovno poskodit batozinu, aby mohli skontrolovat. Ale ja lietam z USA na sk a viem, ze kontroly robia.

petamich
26. jún 2022

lietam roky sukromne aj na sluzobky a nikdy som taky zamok nepouzivala, cenne veci do podpalubnej batoziny nepatria a akurat by mi poskodili kufor pri kontrole alebo ked by sa aj niekto pozrel dnu 🙂

wade
26. jún 2022

Zámok je úplne zbytočný. Takýto kufor sa dá otvoriť gulickovym perom za 3 sekundy 🙂

tomaskovamaminka
26. jún 2022

@taily30 Ma tak napadlo a tie s kodom potom ked chcu skontorlovat, tak tiez poskodia?

taily30
27. jún 2022

@tomaskovamaminka odlomia, ked sa chcu dnu pozriet.

missdiva
27. jún 2022

Skor by som kufor zabalila do folie. Ale otazka je kde ides, ak niekde do kolumbie isto by som ho zamkla a dala do folie. Ak do klasickej dovolenkovej destinacie tak si tiez myslim, ze je to zbytocne.

syslik81
27. jún 2022

@taily30 netreba nic lamat .. staci pero medzi zips a kufor je otvoreny aj so zamknutym zamkom .. ;)