Aký má význam na retiazke prsteň
@kladka08642 jeden prsteň vládne..jeden všetkým káže...jeden všetkých spojí v zemi zvanej Mordor ( Pán prsteňov 🙂
@ankaanka1977 asi mu je blbé nosiť ho na prste keď súvisí s tebou a zároveň ho nechce hodiť do kanála 🤷♀️
Ja žasnem, nad čím všetkým sú ženy schopné rozmýšľať. Keby niektoré toľko rozmýšľali nad tým, s kým si robia dieťa a koho si berú za manžela ...
@kladka08642 napriklad muz elektrikar nemoze ho mat pri praci na ruke.... rozne dovody....
@opica_skorica Hej podobne aj môj brat nosí pre toto na retiazke 😉
moja kmotra nosí manželov na retiazke, odkedy je vdova. S tým som sa stretla už u viacerých žien.
Moj muz dostal prsten po svojom zosnulom otcovi na narodeniny. On ho nosit memohol, tak som ho nosila ja na retiazke. Jeho to potesilo, ked ho videl u mna stale mu to pripominalo otca
Mne vadil na prste tak som ho mala na retiazke, hlbsi vyznam to nemalo
@kladka08642 keď sme sa s priateľom zasnubili, odišla som do zahraničia na par mesiacov a bála som sa, že ho stratím, keďže som robila na bare a vo vode poháre umyvala atď, tak som si ho dala na retiazku, iny význam v tom nevidim, proste sa dotyčný asi boji, že ho stratí 🤷♀️
Ja som včera videla jeden film, kde hl.hrdinka mala prsteň na retiazke preto, aby bol pri srdci (ze na svojho manžela nezabudla - stále ho milovala, aj keď on sa s ňou rozviedol)... Tak asi aj takáto možnosť môže byť, nielen praktické dôvody...
podľa mna je to iba taký symbol a niečo, čo chce mať človek pri sebe, ale na prste mu to vadí
podla mna žiadny, len sa nezmesti na prst tak je na retiazke. Takto to nosi aj moja sestra. Pribrala po porode a obručka je jej mala a kedže ju ma s diamantami, tak ju nosi na retiazke
@kladka08642 význam žiadny. Ale niekomu prsteň na prste vadí, niekomu nesedí veľkosť, niekto kvôli práci nemôže nosiť, tak si ho zavesí na retiazku.