Ahojte, idem si dat tetovanie a vobec neviem ci vobec a kolko dat tringelt taterovi. Povedzme, ze kerka bude stat cca 350eur. Kolko mam dat?
Hmmm nikdy som nepočula o tringelte u tatera, veď celých tých 350€ za tetovanie bude 'tringelt', keďže 99% taterov to nehádže do pokladne a nedáva ti blok 😊
“Tringelt”
Urcite mu chcem dat viac ako si vypyta, len neviem kolko
Tak daj 400e keď mu je málo 350e 🙈
Dala by som 10 navyše, viac netreba podľa mňa
Ak mu chces dať viac tak daj koľko myslíš,to nieje ako v gastre,že ohodnotiš obsluhu, spokojnosť,servis chutné jedlo,rýchlosť,záujem ako o hosťa 😉 jeho "tringelt"bude jeho práca, ktorú budeš nosiť na sebe,či už bude pekná alebo nie....
Tak to už je úplne na tebe,koľko mu dáš navyše,ja som nikdy nedávala viac,ako si tater vypýtal,preto podľa mňa ani nie je nejaké zaužívané %,koľko by sa dával taterovi tringelt ako je to napríklad u čašníkov..Takže daj mu koľko považuješ za vhodné..
Svojmu dávam 10% ale to je dobrý známy a som rada keď mu môžem dať niečo navyše. Cudziemu by som možno nedala nič navyše ak by som fakt nebola nad mieru spokojná s prácou
Čakám na deň, kedy mne niekto dá tringelt za moju prácu 😃lebo 350€ mu nestačí?? Či ako prečo dávať peniaze za niečo, čoho cena je stanovená? A keď sa vám to nebude páčiť, tak aj tak mu ho dáte? 😃
Nevidim dovod nechavat tringelt taterovi, ale ked uz mas tu potrebu, tak podla svojho uvazenia a kolko ti penazenka dovoli. A samozrejme aby to aj nevyzeralo divne, tak povedzme aspon 10%
Akože prečo? Lebo 350€ za jednu kerku je asi málo a treba mu dať viac?!
Kks, som netusila, ze taka nevinna otazka nastve tolko zien…si svoje sracky nejako spracujte v hlave paneboze a nevypluvajte to tu na mk.
Normalne som sa opytala, ci sa dava nieco navyse, nie je to nakup v obchode alebo cez eshop. Je to moj znamy a jeho tetovania su vzdy krasne, je to proste umelec, tak neviem ako to v tejto brandzi chodi.
Ale dik za normalne odpovede
@raffaella ano 😉an toto original obrázok od dcérky je už v žalostnom stave tak som sa rozhodla takto si ho uchovať na ruke navzdy .S s motylmi je na pamiatku jedného chlapca ktorí tragicky zomrel 😔a Olaf je jednoducho láska 😉a môj tatér je s tringeltom 10,- € vždy spokojný (cena tetovania je cca od 200-250€ podľa veľkosti a použitých farieb) a tak mu k tomu pridám vždy 10€ a spokojnost na oboch stranách
Si na konikovi 😂..tiež ma tie odpovede prekvapili 🤪
350€