Aký top je vhodný pre vychudnutú postavu s malými prsiami?

6. mar 2021

Ahojte, baby. Máte dobré tipy na nejaký top/zvršok pre vychudnutú postavu s malými prsiami na sezónu jar/leto, ktorý by pasoval k rifliam alebo športovým kraťasom? V poslednej dobe som totiž hľadala u svojich osvedčených značiek (väčšinou Adidas, Nike), ale mám pocit, že tie strihy nie sú, čo boli kedysi... V ramenách to sedí, ale pod pazuchou ten rukáv odstáva (je šitý k telovej časti príliš nízko). Mám napriklad rada aj, keď je to viac natesno pri krku, ale toto, čo majú v ponuke sú niekedy doslova "diery".. Obliekam sa športovo/streetovo, tak hľadám niečo rozumné a hlavne, čo sadne na vychudnutú postavu (preto prispievam radšej anonymne). Čo by ste mi poradili? Ideál pre mňa, samozrejme, športové tričko, ale nebránim sa ani miernej zmene = môže byť prípadne aj niečo športovo-elegantné, proste nejaký top, ktorý by ulahodil mojej postave a zároveň sa hodil normálne k rifliam. Díky za všetky rady a tipy.

0silvia0
6. mar 2021

kosele...

lily246
7. mar 2021

Mala by si nosiť nariasené blúzky, topy, ale to asi nie je tvoj štýl, pridávajú objem

lily246
7. mar 2021

Na plavky si sa síce nepýtala, ale ešte mi napadli napr. aj plavky s 3d efektom sa hodia na tvoj typ postavy, teda aj ten štýl topov s 3d spracovaním

luccija
7. mar 2021

Prečo chces top a ešte zvýrazniť chudost?tak kúp voľnejšie tričko😀

karhu
7. mar 2021
katkamatka7
7. mar 2021

Biele bavlnené tričko s dlhými rukávmi, ktoré si skrátiš na požadovanú dĺžku rukávov. Biely nátelník si môžeš dať aj o dvadsať rokov a stále bude dokonalý. Veľa spraví vhodná podprsenka.

autor
7. mar 2021

@lily246 Môj štýl to vyslovene nie je, ale ako som písala, miernej zmene sa nebránim, takže dík za dobrý tip🙂 Keď sa nedajú zohnať športové tričká, tak je možno načase trochu zaexperimentovať. Ide mi hlavne o pohodlie a aby to bolo aspoň sportovo-elegantné, keď už nie športové (na to som dlhé roky zvyknutá). A kde sa dajú zohnať pekné kusy za rozumnú cenu, ale aby to zasa bolo aj kvalitatívne na úrovni?

lily246
8. mar 2021

About you, Answear 🙂

0silvia0
8. mar 2021

Pozri aj zoot

autor
8. mar 2021

@0silvia0 @lily246 Díky za tipy, omrknem a pohľadám. Inak, aj nad tými košeľami možno pouvažujem, ale to už by bol pre mňa už asi dosť nezvyk. A hlavne neviem, či by som sa v tom cítila komfortne, či by tým neutrpelo to pohodlie a praktickosť, na ktorých si zakladám.

somtunovaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz