Ahojte, baby. Máte dobré tipy na nejaký top/zvršok pre vychudnutú postavu s malými prsiami na sezónu jar/leto, ktorý by pasoval k rifliam alebo športovým kraťasom? V poslednej dobe som totiž hľadala u svojich osvedčených značiek (väčšinou Adidas, Nike), ale mám pocit, že tie strihy nie sú, čo boli kedysi... V ramenách to sedí, ale pod pazuchou ten rukáv odstáva (je šitý k telovej časti príliš nízko). Mám napriklad rada aj, keď je to viac natesno pri krku, ale toto, čo majú v ponuke sú niekedy doslova "diery".. Obliekam sa športovo/streetovo, tak hľadám niečo rozumné a hlavne, čo sadne na vychudnutú postavu (preto prispievam radšej anonymne). Čo by ste mi poradili? Ideál pre mňa, samozrejme, športové tričko, ale nebránim sa ani miernej zmene = môže byť prípadne aj niečo športovo-elegantné, proste nejaký top, ktorý by ulahodil mojej postave a zároveň sa hodil normálne k rifliam. Díky za všetky rady a tipy.
Prečo chces top a ešte zvýrazniť chudost?tak kúp voľnejšie tričko😀
Biele bavlnené tričko s dlhými rukávmi, ktoré si skrátiš na požadovanú dĺžku rukávov. Biely nátelník si môžeš dať aj o dvadsať rokov a stále bude dokonalý. Veľa spraví vhodná podprsenka.
@lily246 Môj štýl to vyslovene nie je, ale ako som písala, miernej zmene sa nebránim, takže dík za dobrý tip🙂 Keď sa nedajú zohnať športové tričká, tak je možno načase trochu zaexperimentovať. Ide mi hlavne o pohodlie a aby to bolo aspoň sportovo-elegantné, keď už nie športové (na to som dlhé roky zvyknutá). A kde sa dajú zohnať pekné kusy za rozumnú cenu, ale aby to zasa bolo aj kvalitatívne na úrovni?
About you, Answear 🙂
Pozri aj zoot
kosele...