Aký tablet používajú vaše deti?
Aky majú tablet vaše deti prosím?
Lenovo Yoga
Len nekupuj lenovo. Je skôr asi šťastná náhoda ze si kúpiš dobrý kus. Mame firemné počítače aj notebooky a je to hrôza za to aké sú drahé
Moji maju Amazon fire
🍏
@13uzivatelka11 Mrzi ma tvoja skusenost s Lenovo.Bohuzial ja mam len najlepsiu - tablet aj notebook ThinkPad.
@niekto2hy je to asi naozaj o náhode, ale pri 700€ notebooku by to tak fungovať nemalo.
@13uzivatelka11 Tiez zalezi ci je tam klasicky disk,alebo uz SSD,dalej ci pamet RAM je maximum co moze vyuzit...
@niekto2hy nekupovali tie počítače amatéri, ale aj keď si kúpi nejaký laik počítač drahší ako 500€, tak by mal zvládať základné programy bez toho aby sa 10 minút rozbiehal zahrieval alebo sekal.
@13uzivatelka11 Hmm,no nemozem posudit,ked som to nevidel,respektive neviem o aku radu ide a vybavenie.A za dalsie = co su zakladne programy?
@niekto2hy môj muž je itckar tiež, nepotrebujem od teba rozbor, notebooky lenovo ma celá firma, väčšina na ne nadáva.. Svokra ma notebook lenovo za 500€, vyberali ho jej synovia, tiež vedia čo pozerať, a od začiatku su problémy s tým počítačom a to si pozerá v podstate len internet.
@13uzivatelka11 Nepises kde svokra byva a ci pouziva Wifi(zarusene 2.4Ghz pasmo),alebo ma kabel...
Zato ze u vas vo firme kupili zlu radu Lenovo,tak ine vyrobky nemusia byt zle.
Samsung 🙂
iPad
Lenovo už asi 3 roky a žiadny problém s ním nie je.
@13uzivatelka11 tak mojho syna tablet stal cca 400 uz nepamat presne bola aj zlavana cierny piatok a sliape mu takze notebook za 500 eura nebude z tych majrychlejsich
má tu niekto aj lacnejší tablet ? rozmýšľam nad nejakým, ale čisto len na netflix. raz, som mala samsung, bol super, ale po čase začal sekať. bolo to pred hádam 12 rokmi , takže to bol jeden z tých prvých a vôbec nebol lacný .
priateľ má ipad, a je úplne super! lenže ja chcem tablet tiež pre 9 ročného chlapca, a príde mi to zbytočne drahé . len tak do postele na netflix. nemá v izbe televízor
Dcéra má iPad 8 mini, syn aj manžel mali Samsung. Oboje ok. Ja som mala x rokov ntb Lenovo Yoga a tiež som bola spokojná. Ak to chceš len "na čumendu", tak choď cielene po recenziách týchto prístrojov.
@puertorico moji tak majú ten Lenovo tab 10+... Pôvodne na online školu, teraz hry a pozeranie.
Lenovo

Lenovo ma syn mladsia moj stary samsung