Zdravím všetky šikovné gazdinky.Aký sušiak na prádlo je najlepší? Zatiaľ som mala taký úplne najobyčajnejší, ale potrebujem nový. Sú rôzne - teleskopické, s hrubými tyčkami, také dvojposchodové - ktoré sú skôr na výšku. Aký je dobrý a praktický? Ďakujem
@maybe888 Ahoj, ja som to tiez riesila, lebo som mala raz z Ikea, raz iny obycajny a po kratkom case sa rozhegali, tie tenke tycky sa uvolnili od ramu a neboli velmi stabilne. Asi sa tu nemoze uvadzat znacka, ale obkukala som u svagrinky Leifheit a i ked je drahy, je stabilny, po dlhom case bez poskodeni. Vybrala som si s drziakmi na ponozky, co je najma pri nasich malych detskych velmi prakticke a rychlo sa vesaju. V panelaku som mala aj nad vanou Ackovy susiak z Lidlu a bol tiez super.
Ahoj,mám Leifheit už 5 rokov,bol drahý,ale kúpu neľutujem,je stále ako nový a používam ho veľa (na balkóne aj vnútri v byte). Odporúčam...
@maybe888 najlepší susiak je SuperDry ktory dostať v obi. Stoji cez 50 eur ale dovolím si tvrdit ze vam vydrží cely zivot. Pracovala som vo firme kde sme ich vyrabali a kvalitnejsie susiaky som nevidela. Pradlo vesiate na pogumovany spagat, nie na nejaku tycku ktora sa casom odlomi. Foto je zo siko kupelne ale maju ich aj v obi
Ja som dlho vyberala, za mňa s hrubými tyckami, klasický, nemusíš potom žehliť otlačené čiarky, mne to hrozne vadilo na oblečení. Keď chces pošlem aj foto
@1234lubka ja mam tento uz 10 rokov a je fakt super.
vies co ja som si kupovala v lidli pred nedavnom taky klasicky, len sa vysuva von. je pevny a zmesti sa mi na neho pozehnane ako zatial sa mi moc paci
Ja mám susicku 😆
Ja mam ten klasicky lacny kovov uz asi 15 rokov a stale je funkcny. A vyhovuje mi to mam do izby dnu aby trochu zvlhol aj vzduch. Vonku na balkon mam ten tyckovy co su tycky a takym lankom si vytiahnes tycku az k stropu a tym padom nemas nikde na balkone susiak. Da sa to montovat aj nad vanu svokra tak mala.
@lucyluv
@simsalabim oni ozaj vydrzia roky rokuce. Ja mam "len" 4 roky velky aj malý a bez znamok pouzivania. Uplna topka fakt sa oplatia. I ked 55 eur dat za susiak je teda riadna palka. Ja som robila vo fabrike kde sa vyrabali tak som mala za vyrobnu cenu ale kvalita. Je velky MAXI a MINI maly. Na maly v pohode jedna pracka, na velky aj dve velke prania.
ďákujem za všetky reakcie a snahu dobre poradiť 🙂 do užšieho výberu sa pre mňa osobne dostali Leifheit Pegasus a Vileda King sušiaky. Máte niektorý z nich? Ste spokojné?
@lucyluv zdravim, prosim vas ktory je s hrubymi tyckami? Dakujem 🙂
Aká zlata otázka 🙂 tie poschodové sú dobre asi len na ponožky alebo detske veci, lebo malo miesta tam je. Sú aj take čo zdola fúkajú vzduch. Je to fajn lebo prádlo je nadýchane ale je ho počuť. Za mna obyčajný plastový, nie kovový