Aký stužený tuk na kinder čokoládu?

lubica1995
16. dec 2009

Ahojte, baby súrne potrebujem poradiť, ktorá z vás robila kinder čokoládku?? V receptoch je písané, že treba dať stužený tuk, lenže ktorý?? Vzhladom na to, že piecť moc neviem, a tento recept je dosť drahý, potrebujem radu skúsených, Cera, alebo Hera, alebo Palmarín, alebo maslo?? Moc Ďakujem..

lubica1995
autor
16. dec 2009

Píšem znenie celého receptu... ,
400 g sušeného mlieka, 350 g kr.cukru, 1 stužený tuk, 3 dcl vody, 1 van. cukor, 50g kakaa.
Vodu, cukor, van. cukor spolu variť 4 min. musí vrieť. Odstaviť, pridať tuk, po rozpustení tuku pridať sus. mlieko a rozdeliť na dve povolice. Do jednej pridať kakao a dať na plech, trochu nehať vychladnúť a pridať druhú poloivicu.

titkovamiriam
16. dec 2009

cera 😀

lubica1995
autor
16. dec 2009

Ďakujem, máš to overené??

beruska2x
16. dec 2009

musi to byt 100% tuk, na kazdem je to napsane..... u nas je to Omega, Ceresoft atd..

lubica1995
autor
16. dec 2009

Cera- je písané, že Rastlinný pokrmný tuk bezvodný..., len som to už raz pokazila, dala som len 100 g Cery, tak, teraz sa bojim, že to nestuhlo, lebo je to zlé, a nie ptreto, že som dala málo...

beruska2x
16. dec 2009

tak pak dej vedet a to ma chutnat fakt jako Kinder?? manza to ma rad 😀

berenika39
16. dec 2009

Pamatuju že jsme tuhle čokošku dělaly s mamčou, už dávno, musí to být tuk 100%, jak píše beruška, ta Omega, to je vončo. Jo, a spíš než na plech možná do nějakých formiček, dávali jsme to do takových těch výlisků od bonboniery, vypadalo to super, jen se to pak vyloupne, musí to být v lednici na ztuhnutí.

Jééé já jdu nakoupit a udělám to. Díkes. Já ani prcek to nejím, ale kluci jo....