Ahojte, chcela by som si kúpiť robotický vysávač, len neviem aký, máte s nejakými značkami skúsenosti? Ste spokojné?
my áme samsung, ale už by som to nekupovala ... povysáva iba stred, rohy, okolo nôh stola a nábytku fakt len neporiadne, všetko mu musím odpratať vopred z cesty ... takže aj tak vysávame aj bežným vysávačom a robota máme len ako doplnok ... jeho služby ocenujem len v čase, ked nam plzne pes, to ho púšťam denne, ale inak zbytočnosť (vzhľadom k sume, ktorú stál)
ahoj,
na koberci neviem. my mame bud plavajucu podlahu, alebo dlazbu a neviem si ho vynachvalit. normalnym ani nevysavame a roboticky ide kazdy den, ked sme v praci/skole. povykladame mu veci po ranajkach a cez den vysava. ked prideme domov je cisto a poskladame veci dole. mame irobot roomba. oni s tymi robotmi zacali, takze su klasika. nic nepokoazis
@kvikina087 ahoj pre nas to bola najhorsia kupa..Mame samsung jeden vzkonnny najnovsi model vraj vysava aj chlpy po psovi no ja z neho nie som unesena. Chlpy mu vypadavaju, smeti berie len niektore niektore mu vypadavaju..Este po nom treba dozametat...Takze pre mna nic moc
ja zatial nemam - velmi by som ho chcela, ale pocula som ze okrem i-robot roomba nemam po nicom inom ani pozerat, ze roomba su jedine ktore za nieco stoja...
my máme i-roomba xy (nepamätám si už to číslo za) na koberce a môžem len odporučiť ... pekne povysáva, keď nie sme doma ...samozrejme treba to všetko ponastavovať - nie je to nič strašné ... a nie je vhodný na koberce s dlhým vlasom (teraz sú dosť v móde) ...ak máte také , ani o robotickom vysávači neuvažujte ... máme skúsenosti len s týmto ...iné značky neviem posúdiť (máme už druhý a cca 4 roky...vlastne už 5? používame tento vysávač) ... okrem neho máme aj normálny a keď treba, tak použijeme aj ten (máme sedačku na nožičkách, ale nie je to dosť vysoko, aby sa tam robot dostal...)...
ak ste v práci a deti v škole - fakt odporúčam robotický vysávač a najlepšie je asi originál výrobca ... to je len môj názor ...
PS: tie ostatné mi pripadajú ako mechanické metly
ja tiez doplnim, ze mame uz druhy. prvy vydrzal 5 rokov, potom uz bol mechanicky opotrebeny a museli sme ho vymenit. 5 rokov vysavanie v podstate kazdy den.
a tym, ze vysava kazdy den je v domacnosti menej prachu a netreba tak casto utierat prach.
kamarat, ktory ma roombu tiez povedal, ze je to vacsia pomoc ako umyvacka riadu. celkom s nim suhlasim 🙂
My mam roomba 880 druhy rok a super vec. Mame rovne hladke podlahy a malo nabytku, pustame ho kazdy den, ked nie sme doma. vysavam samozrejme aj normalnym , tam, kde su nejake nerovnosti, vysoke listy a pod nizkym nabytkom je problem. Mame drevenu podlahu, oproti slnku na nej vidno kazde zrnko prachu, takze presne vidim rozdiel - ked vysavam klasickym vysavacom, mam pocit, ze je cisto, ale ked svieti slnko, vidim uz na podlahe prach, ktory tam napadal virenim vysavaca hned po vysavani. Po vysati robotickym je proti slnku podlaha bez zrnka prachu, ako prave polozena, takze ja hovorim, ze rovne hladke plochy vysaje od prachu dokladnejsie roboticky ako klasicky vysvac. Problemom mozu byt koberce s vyssim vlasom, ale tu pravdupovediac nemam skusenosti. Velkoplosny koberec mame v spalni, zo zaciatku bol vysavac plny vlakien z koberca, tak ho do spalne uz nepustame, nech nam zbytocne nenici koberec. Ak mate rovne hladke plochy, roboticky vysavac urcite ano. Ak mate vela nabytku, na zemi rozne ozdobne cacky macky, podlozky a koberceky, nebudes spokojna s vysledkom. Za druhe, rozhodne pozeraj na cenu a recenzie robotickeho vysavac, tu plati, cim lepsi a drahsi, tym lepsia kvalita vysatia. Ver znamym znackam. Vsimni si, ze ti, co su nespokojni, maju alebo nizsiu triedu vysavaca, alebo problematicke podlahy.
Aj my máme roombu a sme nadmieru spokojní. Klasickým vydávacom som nevysavala už 5 rokov. Inú značku by som nekupovala. A ak odslúžil tento vysávač, kupime tu istú značku. Počula som už od viacerých, že boli pri inej značke s kvalitou vysávania nespokojní.
Ja som objendávala na hej.sk cez zlavove kody http://www.zlavove-kody.sk/hej-sk/
lebo je to dost drahy vysavac, je to znacka roomba a vysava super, uz predtym nez som ho kupila som pocula dobre recenzie tak som ho kupila aj ja, a mali pravdu, kvalita sa vyrovnava cene
mala ho moja stara mama a ma ho aj svokra..vysavac pozbiera velku spinu...ale rychlejsie a lepsie si to povysavas iba ty sama...to je pre extra lenive zeny ktore aj tak ziju v bordeli