Ahojte baby....deti chcú veľmi psíka, tak aj rozmýšľam, či im ho kúpiť. Len netuším akého. Bol by na dvore. Veľký byť nemôže, ja sa veľkých bojím.. 😀 ..hlavne takého, ktorý má rád deti a v žiadnom prípade nezaútočí na nás. A ešte , je lepšie mať fenku alebo psa? Včera sme boli u známych, mali malých bradáčov. Boli krásni...aj sa hrali s deckami...je toto plemeno vhodné pre deti??,..Veľmi pekne vám ďakujem za každú informáciu, ja som nikdy psa nemala, tak vôbec neviem, čo by som mala kúpiť.
Aj ja som za útulok a rasu nerieš, len tie malé ukričané nie, ja ich osobne neznášam. Myslím si, že v útulku to bude "láska na prvý pohľad". Máme doma slovenského čuvača, 50 kg pes, je stále pustený vo dvore a k malému je skvelý. Veľa šťastia.
@lolonka
my sme riešili psa asi tak,že sme prišli do útulu a tam hrôza...samé cigánske psy...kúpili sme labradora retrievera,sučku a poviem ti neľutujem...
ja som mala fobiu zo psov,kedže ma 2x uhryzli a odolávala som nátlaku 2roky...
je vonku vo voliere,je kludná,oddaná,hravá,neskutočne chápavá a čo sa týka hárania,ked je zavretá na dvore tak ti neutečie,ani k vám sa nedostane pes...ostatné psy ju zacítia iba ak s ňou pôjdete okolo nich na prechádzku...
labrador retriever sucka uz pri nej odrasta sieste dieta a to si pri nich uzila az sz ale je neskutocna partacka na vsetko aj futbal si s nimi rada zahra 🙂
Mame labradora, je maximalne kludny. K detom urcite odporucam. Fena asi tolko vsetko neocika, ale zasa za nou behaju psi, ked sa hara. Ten nas ocurava vsetko, tuje, dom, stromy, branu, musi to mat oznackovane. A rad hrabe na zahrade diery, ked tam nieco zaciti. 🙂 deti ho miluju, vyhladkaju, vystiskaju, aj on to zboznuje. Nie je to sice cistokrvny labrador, ale vsetko zavisi od povahy psika a aj ako ho vycvicite.