Aký psík k deťom?

lolonka
23. máj 2016

Ahojte baby....deti chcú veľmi psíka, tak aj rozmýšľam, či im ho kúpiť. Len netuším akého. Bol by na dvore. Veľký byť nemôže, ja sa veľkých bojím.. 😀 ..hlavne takého, ktorý má rád deti a v žiadnom prípade nezaútočí na nás. A ešte , je lepšie mať fenku alebo psa? Včera sme boli u známych, mali malých bradáčov. Boli krásni...aj sa hrali s deckami...je toto plemeno vhodné pre deti??,..Veľmi pekne vám ďakujem za každú informáciu, ja som nikdy psa nemala, tak vôbec neviem, čo by som mala kúpiť.

jamelia
23. máj 2016

Mame labradora, je maximalne kludny. K detom urcite odporucam. Fena asi tolko vsetko neocika, ale zasa za nou behaju psi, ked sa hara. Ten nas ocurava vsetko, tuje, dom, stromy, branu, musi to mat oznackovane. A rad hrabe na zahrade diery, ked tam nieco zaciti. 🙂 deti ho miluju, vyhladkaju, vystiskaju, aj on to zboznuje. Nie je to sice cistokrvny labrador, ale vsetko zavisi od povahy psika a aj ako ho vycvicite.

guinevre
23. máj 2016

@lolonka Preco kupit? Mozete aj adoptovat, adoptovane psi su vacisnou velmi vdacne, kamaratka ma psa z utulku, jej syn ma rok a pol a citaju spolu knihy 🙂) Radsej adoptuj, urobis radost aj dietatu aj tomu psikovi.

nadja88
23. máj 2016

@lolonka Guinevre má pravdu, adoptovaný psík má niečo do seba, je vďačnejší. Ale ak by si nechcela adoptovať, tak určite labradora. Moji rodičia ho majú a je to úplne úžasný psík, vhodný k deťom.

lolonka
autor
23. máj 2016

@guinevre ...to ma vôbec nenapadlo....za to nič nedám ak sa pôjdeme pozrieť niekam do útulku.. 😉

gir
23. máj 2016

Aj ja som za útulok a rasu nerieš, len tie malé ukričané nie, ja ich osobne neznášam. Myslím si, že v útulku to bude "láska na prvý pohľad". Máme doma slovenského čuvača, 50 kg pes, je stále pustený vo dvore a k malému je skvelý. Veľa šťastia.

dominika6
23. máj 2016

@lolonka
my sme riešili psa asi tak,že sme prišli do útulu a tam hrôza...samé cigánske psy...kúpili sme labradora retrievera,sučku a poviem ti neľutujem...
ja som mala fobiu zo psov,kedže ma 2x uhryzli a odolávala som nátlaku 2roky...
je vonku vo voliere,je kludná,oddaná,hravá,neskutočne chápavá a čo sa týka hárania,ked je zavretá na dvore tak ti neutečie,ani k vám sa nedostane pes...ostatné psy ju zacítia iba ak s ňou pôjdete okolo nich na prechádzku...

beatkazvenuse
23. máj 2016

labrador retriever sucka uz pri nej odrasta sieste dieta a to si pri nich uzila az sz ale je neskutocna partacka na vsetko aj futbal si s nimi rada zahra 🙂