Aký prostriedok je najlepší na pranie bábätkovských vecí?

zuzkal99
19. mar 2012

aka su najlepsie vyrobky pre babetka na pranie?

doda242
19. mar 2012

prasok Persil sensitiv .. jednoznacne a krasne vonia 🙂

lucka1987
19. mar 2012

ja periem v dreft sensitive. neviem ci je to najlepsie ale maly z toho nie je vyhadzany .. z persilu bol...

renatka100
19. mar 2012

Kedze je mala atopik perieme v Bupi mydlovych vlockach su prirodne a velmi pekne vonaju

stastnevydatam
19. mar 2012

ked bola nasa slecna este malinka, tak sme pouzivali mydlove orechy.. predavaju ich v bio predajni, ale popravde, vecicky to tak nevypralo ako klasicke prasky.. teraz uz pouzivame persil sensitive, perem v nom vsetky veci...

halienka
19. mar 2012

Ja som právala v Lovele cca do pol roka, potom už v normálnom hociktorom, ktorý je aj pre dospelých 🙂 Dcéra nemala nikdy žiadne vyrážky.

zuzanockamt
19. mar 2012

oblecenie periem v Persil sensitive alebo Dreft sensitive a avivaz davam Batole a plienky periem v nastruhanom mydle na pranie Lanza a davam na zmäkcenie ocot

martinkah
19. mar 2012

Denkmit Vollwaschmittel Ultra Sensitiv

klincek
19. mar 2012

Lanza, jednoznacne..ta tekuta klasicka s mydlom na obale. namiesto avivaze davam ocot riedeny vodou asi 1:5, davkujem do vrchnaka od avivaze. vsetko je pekne ciste a vonave, ale len tak jemne..neznasam extra vyvonane pradlo. a vzdy davam dvojite plakanie, to aby vysiel ten ocot aj pripadne zvysky prasku. nikdy sme nemali problem, tak to asi funguje 🙂

mukiii007
19. mar 2012

Lovela, určite! 🙂

ianitka
19. mar 2012

najlepsi neexistuje 🙂
co vyhovuje mojmu dietatu, druhemu nemusi...
ale u nas osvedcene Denkmit Vollwaschmittel Ultra Sensitiv a Bupi mydlove vlocky
a nevyhovovala mi Lovela a Dreft

azarijka
19. mar 2012

bupi vlocky alebo orechy 😉

dreamer4
19. mar 2012

ja som prala v persile sens. ale iba cca 2 mesiace, potom som nahodne vyprala par kosielku v normalnom prasku a drobec nijak nezareagoval......odvtedy periem v normalnom prasku. Aj tak je to vsetko jedna chcemia.