kedze zacneme o chvilu s prikrmami tak som chcela z vasich skusenosti vediet, ktory ponorny mixer mi odporucite alebo naopak neodporucate...alebo je to vsetko na jedno kopyto? 🙂
ja mam z Lidla ponorny mixer tiez s kovovym zakoncenim. stal tusim cca 17 eur. Bola k tomu este aj nadoba so sekacimi nozmi a odmerkova nadoba na mixovanie napr. koktejlov. Myslim si, ze je jedno aku znacku si kupis. Je to skratka vyborna vec.
ja mam braun, ale v podstate je asi jedno aky, dobre je ked je odnimatelny ten nadstavec, neviem ci sa este predavaju bez toho, na chalupe mame nejaky stary typ, je to tycka v kuse a trosku horsie sa po pouziti umyva, ale da sa to prezit...inak je to vyborna vec...nezabera vela miesta a vsestranne pouzitelny, mam tiez k tomu metlicku, ktoru pouzivam na kolace, slahacku, sneh a zemiakovu kasu a nadobku na sekanie (bylinky, orechy, cibula)..
Ahoj. Podľa mna to je jedno aká značka, ja osobne som mala aj značkový /drahý/ aj lacný a všetky nám vydržali maximálne jeden rok , práve sa nám pokazil tretí. 🙂
Ahojte. Poradite mi pls nejaky ponorny mixer v ktorom nezostane po umyti voda? Mame doma nejaky "no name" a po umyti zostava dnu voda a neviem ju odtial dostat von. Nerada by som malemu do jedla davala nejake zvysky "kovovej" alebo spinavej, jarovej vody.. Dakujem.
mam Vitamix TNC 5200, jeden pristroj a robi vsetko, drvy, miesi, seka, mixuje, pouzivam ho kazdy den, niekedy ak dva krat 🙂 vykonny a elegantny mixer, odporucam, maju ho napr tu
http://shop.vitarian.sk/vitamix-super-tnc-5200-20#FF0000
Ponorny mixer jednoznacne a vsetkymi desiatimy odporucam, je to fantasticka vec s obrovskym vyuzitim, ako jediny domaci robot ho vyuzivam denne🙂 My ho v domacnosti pouzivame nielen na mixovanie prikrmov, ale aj kremovych polievok, kremov a mnohych inych, mame mixer s odnimatelnym koncom, kde sa da nasadit metlicka-pouzivam pri slahani snehu, vyrobe cesta, peny atd. Kupili sme rovnaky typ aky uz roky pouzivaju rodicia a su s nim velmi spokojni, je to Eta s kovovym koncom, prislusenstvo ma metlicku a ponorny pohar, ma 2 vykony, lahka udrzba, jednoducha obsluha, cena je tiez super. Presny model by som ti musela pozriet. Urcite odporucam s kovovym nie umelohmotnym koncom-kovovy mozes pouzit aj do vriacich potravin, s dobrym vykonom a pevnymi nozmi😉