Ked ho pojdes kupovat zober si so sebou svoj najvacsi pekac a vyskusaj ci tam vojde. V nasich koncinach je osvedcena znacka MORA. V posledných rokoch patria pod Gorenie, cize maju tie iste sporaky akurát Gorenie su drahsia znacka, Velmi dobra funkcia je samocistenie, MORA ma vacsinou cistenie parou. Rury v multifunkcnych maju vsetky teplovzduch, horne aj dolne teleso. Niektore maju kombinovanu funkciu dolny alebo horny ohrev + ventilator. Moj sporak ma 6 funkcii ale pouzival len 1. Teplovzdusnu. Na vsetko. Kedze je starsi rocnik, este nema funkciu cistenia, ale aj to mam uz vymakane. Dobre je ak ma plynak automaticke zapalovanie pri otoceni gombika a kontrolu zhasnutého plamena.
Ked ho pojdes kupovat zober si so sebou svoj najvacsi pekac a vyskusaj ci tam vojde.
V nasich koncinach je osvedcena znacka MORA. V posledných rokoch patria pod Gorenie, cize maju tie iste sporaky akurát Gorenie su drahsia znacka, Velmi dobra funkcia je samocistenie, MORA ma vacsinou cistenie parou. Rury v multifunkcnych maju vsetky teplovzduch, horne aj dolne teleso. Niektore maju kombinovanu funkciu dolny alebo horny ohrev + ventilator. Moj sporak ma 6 funkcii ale pouzival len 1. Teplovzdusnu. Na vsetko. Kedze je starsi rocnik, este nema funkciu cistenia, ale aj to mam uz vymakane. Dobre je ak ma plynak automaticke zapalovanie pri otoceni gombika a kontrolu zhasnutého plamena.