Aký mlynček na mäso mám kúpiť?

lenrol001
5. máj 2023

Ahojte, aký mlynček na mäso by ste mi odporúčali kúpiť?

vulka
5. máj 2023

Za mňa elektrický ako súčasť kuchynského robota s vymeniteľnými sitkami.

fednaja
5. máj 2023

Tiež si požičiavame od maminy elektrický a za mňa super, s iným by som asi ani nerobila. Ale tak to ozaj raz za rok si my melieme mäso, nakoľko také recepty veľmi často nerobievam, u nás sa to moc neje, aj keď mne to teda chutí :D Preto si len ra za uhorský rok požičiam a dobre.

viestta
5. máj 2023

Mozes kupit elektricky, ktory ma aj struhacie nadstavce, niektore aj snekovy odstavovac. Tefal ma taky

lenrol001
autor
5. máj 2023

Som sama, takže nechcem veľmi investovať do kuchynských robotov, ale fašírky, mleté mäso so spagetami, plnené papriky by som zvládla uvariť 😁... čiže niečo praktické a nie veľmi drahé. Ak používate elektrický mlynček...s ktorým máte dobré skúsenosti,že dlhšie vydrží.....

viestta
5. máj 2023

@lenrol001 ked nechces zapratat kuchynu zbytocnostami, tak si kup ten so struhadlom. Postruhas orechy, ked bude treba, aj suche rozky na struhanku. Aj maso si namelies ak bude treba. Ale mozes si kupit ak klasicky liatinovy rucny ako mali nase stare mamy. Pre jednu osobu posluzi aj ten
https://www.datart.sk/mlyncek-na-maso-banquet-c...

lenrol001
autor
5. máj 2023

@viestta vďaka pozriem na ten elektrický...Tefal....myslím, že je to dobrá značka

zuzikak
5. máj 2023

ja mlyncek na maso mam taky obycajny ale napadlo mi este - a ked pojdes kupovat priamo k masiarovi-nepomelie ti to ? U nas to robia na poziadanie ale samozrejme musis mat viac ako pol kila - inak by sa im to v stroji zaseklo. Tak ak si nechces zapratat kuchynu, kup si viac mleteho masa a nieco odloz do mrazaku na neskor. Ci to by neslo ?

lenrol001
autor
6. máj 2023

@zuzikak Doteraz som to tak robila, ale mám problém s hygienou mäsa pred pomletím... šetria vodou