Ahojte,ake mate skusenosti vo vasich domacnostiach? Mate drevo,kamen,keramika,laminat...?
diky 🙂 mne tiez pripada kamen taky chladny do kuchyne,som skor za drevo,no ze vraj to treba casto osetrovat a davat velky pozor na farebne silne kvapaliny..kamen ma ale vyhodu napr.,ze mozes polozit horuci hrniec a pohoda 🙂 ale vizualne som skor za drevo asi..uvidim 🙂
@bibistec diky 🙂 mne tiez pripada kamen taky chladny do kuchyne,som skor za drevo,no ze vraj to treba casto osetrovat a davat velky pozor na farebne silne kvapaliny..kamen ma ale vyhodu napr.,ze mozes polozit horuci hrniec a pohoda 🙂 ale vizualne som skor za drevo asi..uvidim 🙂
zalezi od toho kolko chces investovat + na ako dlho si predstavujes aby to vydrzalo. my mame obycajnu drevotrieskovu kuchynu a obycajnu lacnu pracovnu dosku ktora sice vyzera dobre ale nic luxusne, nakoniec som sa rozhodla pre tuto variantu, lebo nechcem mat tu istu kuchynu aj o 15 rokov, zas budem chciet novu. ale vynikajuca je drevena, prakticky neznicitelna. a potom su aj ine specialne materialy, niektore bezsparove daju sa lepit speci sposobom, to je super pri atypoch a daju sa do toho aj zarezat drazky namiesto odkvapkavaca je to velmi hygienicke, kamen mi pride studeny a velmi sa mi ani nepaci a tiez je ztazky.