Aký máte vysávač?

miska_zv
5. máj 2013

Potrebovala by som poradiť, aký vysávač kúpiť, najlepšie taký ten akumulátorový, ale s riadnym výkonom, nech veľa nežerie a nech je čo najtichší. Ďakujem 🙂 Môžete mi poslať rovno linky na vysávač 🙂

jessica2225
5. máj 2013

miška ja mám robotický vysávač robot i roomba a neviem si ho vynachválit, je super, všetko povysáva rohy, kúty, pod postele, no úžasné a čo najviac šetrí mi čas, on vysáva a ja si robím niečo iné, alebo ho zapnem a idem preč a ked prídem je vyluxované, ja odporúčam tento

cicamica1980
5. máj 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

aky myslis akumulatrovy - rucny? automaticky? mala by si to upresnit.

my mame automaticky - tiez roombu - je super, ale lezie mi na nervy, ked vysava - vysava dlhsie, ako vysava clovek normalnym vysavacom. takze ked sa vysava, bud sa niekam zdekujem, alebo to trpim, alebo kaslem na vysavac a pozametam perkety metlou.
ale som s nim spokojna🙂

mata95
5. máj 2013

ja mam zn.protool a som veeeelmi spokojna,je sice trocha väčší ale dobrý.....http://vysavace.heureka.sk/protool-vcp-170/

lucka1987
5. máj 2013

Náš marek spapá všetko co je na zemi a ani taky hlucny nie je ked papa... vykon je dostacujuci co sa tyka nabijania staci cez obed 3 hodiny a nocne nabijanie cca 10 hdin inak funguje na plny vykon 😀 😀 😀

zartujem. mam ritello ale pozeram ze nechces hlucny. mam tam nastavenia vykonu a ked dam najvyssi tak sa suseda z prveho ( byvame na stvrtom ) pride stazovat ze si nepocuje myslienky 😀

googlinqa
6. máj 2013

prave som kupila electrolux zus 3970p ultrasilencer, najtichsi na trhu, hepa filter 13, perfektna kupa