Aký máte názor na ženy s plastickými úpravami?

24. nov 2021

Ahojte.
Zaujíma ma, aký máte názor na ženy (najmä mladé, 20-35 rokov) s plastickými úpravami? Umelé prsia, napichané pery, iné úpravy tváre...
Myslím tým primerané úpravy (nie implantáty také, že z Áčok sú F, ale dajme tomu C-D. Pery sa tiež dajú urobiť decentne, nie kačacie.)
Príp. Ak máte takéto niečo za sebou, ako na to reagovalo Vaše okolie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandrika1986
24. nov 2021

V prirodzenosti je krása ....

0silvia0
24. nov 2021

ze by uz mohli vymenit svoj vzor, vyzeraju akosi rovnako🤪

simona92101
24. nov 2021

Ak ma zena komplexy kvoli krivemu nosu,mini prsiam atd,nevidim na tom nic zle.ine je,ked sa pekna zena zhovadi tak,ze vyzera ako monstrum s obrovskymi prsiami a mega perami..ale aj tak,je to kazdej vec,ona s tym bude zit..

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
24. nov 2021

daj si co chces, je to jedno. Zvyknu si. Len ked do toho pojdes, bud si ista, ze ti to za to stoji. Implantaty treba menit kazdych 10r a za 10r musis do vacsich aby sedeli dobre v kapse. Operacia bude stat o 100% viac ako ked si to davas robit. Pretoze taky je stupajuci cenovy trend augumentacie, za poslednych 17 rokov. Kyselina a botox ostavaju v tele a koluju dalej. Nevyparuju sa. Nie je to ako make up, ktory vecer splachnes do umyvadla. Kyselina viaze vodu a preto su niektore modelky a herecky ako nafuknute balony. Navyse vyplne su strasne drahe a treba ich neustale opakovat. Ak chces, daj si prsia, ak chces, daj si botox a kyseliny ak ta to vazne pali. Ale mysli aj na tie veci, ktore ti v reklamach estetickych klinik moc neukazuju.

zonjushe
24. nov 2021

Mne vadi, ze sa akosi vsetky zacali na seba podobat..tym padom stratili svoju jedinecnost co sa tyka vyzoru..

allie458
24. nov 2021

Podla mna tento tred napichanych pier zas odide z mody ako aj trend velkych prs. Ja napriklad vela urobim pre svoju plet, vlasy, zuby ale nikdy by som si cudzie telesa ani fillery do tela nedala no to je len moj osobny postoj voci mojmu telu. Mne nevadi, ze si niekto da nieco urobit len si treba o tom fakt vela zistit aby clovek potom nelutoval. Je to predsa len zasah do tela, ktory moze mat aj negativne nasledky.

bilancia
24. nov 2021

treba si hlavne nastudovat rizika , neist bezhlavo do toho , BII napr (brest implant illness) na youtube su rozne videa , s perami tiez mozu byt komplikacie, mne by to za to nestalo . ale samozrejme je to slobodna volba, ked si to niekto da, je to jeho rozhodnutie, len vravim, ze ja by som neriskovala kvoli "skrasleniu" svoje zdravie, lebo vzdy je to zasah do tela.

kkovacovak
24. nov 2021

Ak je to pekná a decentná práca tak je to fajn ak to danej žene zdvihne sebavedomie ale je to tenký ľad. Vie sa to zvrtnúť a potom to vyzerá hrozne. Ak už nejaký taký zákrok tak vybrať kliniku kde sú naozaj odborníci a neísť len po cene. Je mi to ale jedno kto čo má. Aj moja mama má plastiku a nikto sa nad tým nepozastavuje.

liusa82
24. nov 2021

Presne aj ja to takto robim.Mám 33 pomaličky aj botox a výplne na čele a teda nikto a ani ja sama by som nepovedala že vôbec niečo mám pichnuté.Jedine že nekrčim čelom a nemám tam vrásky.Ale také úpravy že velké pery alebo lica ako škrečok nafúknuté to je smiešne už aj mne a hlavne na mladých ženách.Preto sa hovori že všetkého vela škodí.Prsia a tak takéto zásahy nemám a ani neplánujem.Aspoň zatial

slovakboy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
savanna
24. nov 2021

Vobec ziadny specialny nazor na ne nemam, je to uplne v pohode. Nech si kazdy robi upravy podla toho, ako to citi. Kazdy tak, aby bol spokojny. Horsie mi pride, ked sa zeny uplne zanedbavaju. Ja ziadne upravy zatial nemam, ale ak mi casom popribudaju vrasky, nevylucujem, ze si aj ja nejaky drobny zakrok dam urobit.

aylinn
24. nov 2021

Môjmu blízkemu okoliu je to osem čo si robim so svojim telom kým mi to neublíži, a čo si o tom myslia ľudia ktorých nepoznám je osem zase mne 😃
Neplatia mi účty , nechodia za mňa do prace , neživia ma , nedávam si to robiť z ich peňazí, ak majú čas sa zaoberať tým kto ma čo urobene poprípade za to vyryvať a urážať ako pár postavičiek tu na Mk , tak to je smutné , lebo musia mať extrémne nudný a úbohý život 😃🤞🏻Tak isto to je aj s tetovaniami a piercingami a dredmi. Svet ma oveľa väčšie problémy ako toto😃

elizabet173
24. nov 2021

to je asi to posledné, čo riešim, je mi to srdečne jedno, čo si kto so sebou robí

mikadooo
24. nov 2021

Je mi to jedno, je to ich telo, ich vec🤷.

ndrag
24. nov 2021

Na 90% z upravenych zien nieje vidno na prvy pohlad, ze maju nieco upravene. Len si clovek povie, ze aka pekna, vacsinou aj prirodzene vyzerajuca zena. Na mne si doteraz nikto nic z uprav nevsimol. Kazdej vec, ci to uz prehana, alebo sa len udrziava. Zi a nechaj zit.❤

acrobaleno
24. nov 2021

Aj ja mam, pery a kyselinu pravidelne do mimickych vrasok okolo ust a buduci rok prsia. A je mi jedno kto si co mysli. Nedavaju mi na to 😂 Hranica je v mojom ponimani vkusu. Snazim sa aby som to neprehanala.

kikus7
24. nov 2021

Nepáčia sa mi žiadne plastické úpravy, nadpojené vlasy, piercingy a podobné sprostosti. Som 100% prírodná. Nerozumiem ženám, ktoré si dávajú zväčšovať prsia, resp. vo všeobecnosti takéto operácie nemusím. Nezávidím, mám totiž svoje veľké, a teda kedysi bol aj riadny problém nájsť v okolí obchody s podprsenkami pre väčšie košíky... Navyše niektoré ženy môžu mať z toho aj bolesti chrbtice.

stanulienkat
24. nov 2021

Ked to je vkusne a pekne, tak preco nie? Horsie su pery ako od kačičky. Alebo ked baba nevie kedy prestat a uz je to za hranicou estetiky a ona si mysli, ze je kocka.

aylinn
24. nov 2021

@kikus7 nerozumieš ženám ktoré si davaju zväčšiť prsia? Keď ma niekto hrudník ako chlapec a je zato vysmievaný alebo keď ma žena vykojené prsia 2-3 deťmi a ledva sa jej sebe samej na seba dobre pozerá ? Nie to sa ešte sebavedomo vyzliecť pred mužom ?😃 je krásne že máš veľké prirodzene pekne prsia , nie každá žena ma to šťastie.

diusqa761
24. nov 2021

Je jedno ak je to "decentne" alebo viac "provokatívne" ak sa človek cíti s úpravami šťastný a krásny tak je krásny aj pre mňa a som za neho šťastná

acrobaleno
24. nov 2021

@aylinn Presne, robime to hlavne pre seba, tym padom mna osobne ani nezaujima co si kto o tom mysli.

scila
24. nov 2021

Podla mňa je to smutné, že je niekto natoľko nespokojný so svojim telom, že si ľahne pod nôž, alebo si dá do tela pichať rôzne látky. A často úplne zbytočne, lebo tie komplexy sú neopodstatnené a spôsobené vyretušovanými modelkami z časopisov, na ktoré sa chcú ženy podobať. A keby dotyčnú stretli a videli ju bez všetkých tých filtrov, tak by možno zistili, že komplexy mať nemusia.
A to presvedčenie, že si niekto nevšimne ich napichané pery je blud. Tá neprirodzená horná pera bije do očí aj na mnohých fotkách tu na MK.

kikus7
24. nov 2021

@aylinn Napísala som len svoj názor. Vám Váš názor neberiem, ale vyprosím si taký štýl komunikácie. Ani to nie je výhra mať ich veľké a napísala som prečo. Ozaj, kde som písala, že sú pekné? Možno nie sú, ale sú moje. Mám ich rada, preto pre mňa pekné sú. Vy keby ste také mali, možno ich aj tak upravíte, lebo aj veľké nemusia byť pevné, môžu byť ovisnuté, lebo sú ťažké. No keď viacerých trápi viac, čo si o nich, kto myslí... A čo Vy viete, aké starosti som mala ja, za čo sa mi iní posmievali. Ale neriešim, čo si kto o mne myslí, že som nedokonalá. Možno mám veľký nos či krivé nohy, ale kvôli tomu sa predsa nebudem meniť. A keď sa Vášmu chlapovi s malými či ovisnutými prsiami nepáčite, tak je to somár a radšej si nájdite niekoho normálneho, nie povrchného blba. Nedávno mi tu jedna dobrá duša napísala, že väčšina chlapov pozerá dnes na vzhľad. Ja sa už ani nečudujem prečo, keď Vy ženy ste stále s niečím také nespokojné a snažíte sa potom zapáčiť kadekomu.. Ja som spokojná aj nedokonalá a nikdy sa kvôli niekomu meniť nemienim...

zuzanka.zuzu
24. nov 2021

v živote by som to dobrovoľne neurobila... je to zbytočné, napr. zbytočná anestéza. povedzme, že tvoje telo má "životný limit" 3 anestézy (nikto nevie, jeden 30 a druhý sa nepreberie ani z prvej), jednu vyčerpáš na kozy, druhú na umelé oplodnenie a o 20 rokov (teraz síce ďaleko ale aj v 60r budeš chcieť žiť ešte 20 rokov) budeš potrebovať operovať maternicu - tretia a žlčník - no a z tejto sa už nezobudíš... hazard dobrovoľne niečo podobné podstúpiť. jasne, toto môže byť jedna jediná operácia, ale ak by mi dali misku jabĺk a povedali, že jedno je otrávené, nezoberiem si ani jedno. a tých dôvodov je viac, nie len anestézy, to bol len príklad.

aylinn
24. nov 2021

@kikus7 neviem čo zle som napisala aby si si musela vyprosovať “takýto štýl komunikácie” 😊
Len som sa ti snažila vysvetlit prečo väčšina žien keď neberiem do úvahy playmate-ky podstupuje tuto operáciu keďže si napisala že im nerozumieš. To je celé

aylinn
24. nov 2021

@acrobaleno ja som presne ten prípad, pred tehotenstvom krásne prsia , aj žena so silikonmi mi ich mohla závidieť. Po porode po kojení sa mi zle na seba pozerá a niesom so sebou spokojná. Nebudem určite v depkach cely život lebo “sú krásne lebo sú moje” no ho*no 😄 sú moje a niesu krásne lebo som ich obetovala mojmu synovi začo som rada , preto si myslím si zaslúžim po roku a pol kojenia cítiť sa sexy sama pred sebou 😊

trema
24. nov 2021

Mne je to vlastne jedno, ak tak budu spokojnejsie, ich vec.. ale nechapem, preco chcu vyzerat vsetky rovnako, ako cez kopirak.. ked si da baba az prilis zvacsit pery, zuzit nos, ze skoro nema ani nozdry, take tie foxy eyes a neviemco.. ok, teraz je to v mode, a potom co? Znova sa daju preoperovat nejako inak?