Aký máte názor na silu manifestácie a vizualizácie?

martinkaxyz
21. nov 2023

Ahojte ..Aký máte názor na silu manifestácie a vizualizácie? Veríte, že si takto dokážete pritiahnuť kontakt, správu od konkrétnej osoby, ktorá chcete, aby sa vám sama ozvala?

stanielka17
21. nov 2023

@martinkaxyz Nie, skor si myslim, ze ak clovek pevne veri na manifestaciu/silu pritazlivosti, bude sa podvedome spravat tak, aby si konkretnu situaciu zrealizoval. V psychologii to nazyvame self-fulfilling prophecy. Co sa tyka kontaktu od konkretnej osoby, neda sa, nejak si to “privolat”. Ak sa ti nejaky muz neozyva, je to preto, lebo nechce, a myslim si, ze mas na viac, ako skusat rozne cary a magiu, aby dvihol telefon.

pkgirl30
21. nov 2023

áno, mne to fungovalo na tri osoby

letmebe8
21. nov 2023

@stanielka17 psychika dokaze velmi vela. Ja by som to nazvala tiez tak ze veci ktore naozaj chceme si podvedome "privolavame" tak, ze sa o ne podvedome viac snazime - ich dosiahnut.

stanielka17
21. nov 2023

@letmebe8 Chlapi sa inak po rozchode ozyvaju velmi casto aj bez akehokolvek nadprirodzena, staci ze monentalne nie je kam zasunut 🤣

letmebe8
21. nov 2023

@stanielka17 asi tak 😅 alebo si potrebuju pohonit svoje ego

marianarem
21. nov 2023

@martinkaxyz Netvrdim, ze to nie je mozne. Ale ak by aj bolo, ja by som to nepouzivala. Ak by som bola v situacii, ze sa nechcem ozvat ja a druhy sa sam neozyva, tak by som to nechala tak. Predstav si to opacne, ze ty by si sa nechcela niekomu ozvat, alebo dokonca chcela by si mat od neho pokoj a on by zacal aplikovat nejaku techniku, aby ta donutil sa ozvat. Aka je to predstava? Ak to chces pouzivat ty, tak musis pripustit, ze to moze byt pouzite aj na teba.

13uzivatelka11
21. nov 2023

Takto úplne to nefunguje... Radšej na neho zabudni a sústred sa na niekoho, kto za to stojí.. Alebo sa venuj sebe

888elizabeth
21. nov 2023

Veľmi mi to funguje. Ak sa chceš zadarmo dozvedieť veľa nového, pozri si na Youtube Michal Drienik, alebo ho nájdeš aj na instagrame ako michal.drienik ... Ja som sa tým začala zaoberať asi pred 3 rokmi a musím povedať, že mi to fakt ide. Robím všetko poriadne ako treba, zotrela som pekné sumy na žreboch (štvorciferné), zmenila vďaka tomu prácu, presťahovali sme sa s manželom, atď... nech sa darí

mandzula
21. nov 2023

Taketo snahy ludstvo sprevazdaju pocas celej jeho existencie - kedysi to boli rozne "magicke" ritualy s rastlinami, castami zvieracich ci ludskych tiel, dnes to dostalo sofistikovanejsiu podobu a nazov, podstata vsak ostala - tuzba po nedosiahnutelnom. A, nie, neverim na taketo cary-mary.

svetlonos
21. nov 2023

@martinkaxyz
ahoj, ja som nieco podobne trenovala brifingoch v praci. V hale hromada kolegov a 2 hodiny reci o firme. Tak som si vzdy zopar kolegov "vybrala" aby robili co som chcela 😁 Trebars poskrabali si lave ucho, poskrabali sa na čele, polozili ruku na koleno atd. Fungovalo to super 🙂
A fungovalo mi aj tretavanie s 2 konkretnymi osobami, s jednou aj pisomny kontakt - to skor ale bolo na baze telepatie. Takze ano funguje to, ALE !
Pokial konkretna osoba s tebou nechce vztah, sex, deti atd, nerob to!
Pokial su tam vzajomne simpatie, moze byt z toho priatelstvo ci sem tam nejake pozvanie na kavu. Nechci si vsak nič vynútiť proti vôli. To som nikdy nerobila - myslim zasadne veci!
A tuez by som nechcela aby bol niekto so mnou len z donutenia. To nie je vztah ale otroctvo.

diewcatqoo
21. nov 2023

Ja stale myslim na to, ze budem milionarka bez toho, aby som musela pohnut zadnicou a jest donemoty bez toho, aby som pribrala a stale nic. Takze u mna nefunguje.

grof_monte_christo
21. nov 2023

Zabudni 🙂

nika3136
21. nov 2023

@diewcatqoo Mozno preto, ze tak sa nemanifestuje