Aký máte názor na manifestáciu?

2. okt 2021

Ahojte,aký máte názor na manifestáciu?Maté aj nejaké skúsenosti? Popr. aké?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aniele
2. okt 2021

@viestta Len tá nuda, kým odzneli všetky tie stupídne prejavy, ktoré aj tak nikto nepočúval.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
2. okt 2021

@viestta Umrem! 😄😄😄😂😂😂🤣🤣🤣

0silvia0
2. okt 2021

Mna tie prvomajove manifestacie nebavili a nebolo mi fajnovo. Nuda v pionierskych uniformach, ako u debilov🙈...
Ale bavil ma lampionovy sprievod k VOSR, to bolo pekne👍

haley7897
2. okt 2021

@viestta majatko a voľno z vyučovania ✊🏻👏🏼😊

lintu
3. okt 2021

ehm, baby.... autor myslel asi iný druh manifestácie 😂 A síce ten súvisiaci s vecami medzi zemou a nebom. Už tu raz bola takáto otázka 😀

@autor nabudúce trocha konkrétnejšie, lebo to slovo sa dá chápať rôzne

h2
3. okt 2021

@lintu Všetci vieme, že to bolo myslené ináč. Ale aspoň je tu sranda! 😄

natyreggae
3. okt 2021

Ahoj🙂moja spolužiačka manifestuje a najskôr som tomu neverila myslela som že je to hlúposť ale už asi 3x sa jej to splnilo... chcela by som aj ja manifestovať lebo jeden z mojich blízkych je ťažko chorý a chcela by som aby sa vyliečil ale mať zapálenú sviečku 24 hodín v kuse mi nepríde moc v pohode 😶hlavne keď odídeš z domu a necháš ju tam... no neviem

nikyball
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka13
3. okt 2021

@viestta dobre si dala 😃 😀 😃 🙂 🙃 😊

natyreggae
3. okt 2021

@nikyball a ako to je prosím ťa s tou sviečkou? To by ma zaujímalo lebo odísť z domu a nechať tam sviečku zapálenú... mam doma psíka neviem si predstaviť že by mi tam zhorel😖😖😖😖

nikyball
3. okt 2021

@natyreggae ja som sviečku nikdy nenechala horieť tak dlho.

0silvia0
3. okt 2021

@nikyball o com je rec? Co je to manifestacia so svieckou?

nikyball
3. okt 2021

@0silvia0 sviečka je len pomôcka, sústrediť na to , čo chces sa môžeš aj bez sviečky

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
3. okt 2021

@nikyball ale v akom zmysle sustredit sa na to co chces?

huginko
3. okt 2021

@natyreggae to nie je o zapálení sviečky na 24 hodín... 😂

nikyball
3. okt 2021

@0silvia0 najlepšie formou meditácie

0silvia0
3. okt 2021

@nikyball aha ok, chapem uz. Pre niektorych to moze byt cesta aj ked mne tieto praktiky hlava neberie.

natyreggae
3. okt 2021

@huginko ja viem že to nieje len o zapálení sviečky na 24 h... 😆 ale tak skúsim to aj bez nej teda..

nikyball
3. okt 2021

@0silvia0 jasné , nie je to pre každého. Každý verí niečomu inému

saraxyz
3. okt 2021

@viestta zabudla si na párky a nanuky🤣🤣🤣🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunnygirl44
3. okt 2021

@natyreggae vieš o Tom napísať bližšie, ako to funguje?

saraxyz
3. okt 2021

@viestta 🤣🤣🤣🤣s láskou na to spomínam 🤣🤣🤣🤣

natyreggae
3. okt 2021

@sunnygirl44 no ja konkrétne som ešte nemanifestovala ale proste mala by si napísať list v štýle že to čo chceš už sa stalo.. napríklad že milý vesmír chcem sa ti veľmi pekne poďakovať za to že som vyhrala v lotérii 10 000€ .... a sústrediť sa na to že áno vyhrám, myslieť na to, veriť v to... 🙂ja to vyskúšam aj keď mne ide o závažnejšiu vec.. velmi moc si prajem aby sa jedna mne strašne blízka osoba vyliečila z ťažkej choroby... ale tak všetko je to vačšinou v hlave a o pozítivnej mysli takže ja idem do toho🙂😊

simca06022011
3. okt 2021

@natyreggae sviečky mávam zapalene hocikolko hocikedy a teda nikdy sa mi nic nezapalilo, ci som to strazila alebo nie. Dokonca mame zazitok skor s tym ze začala horieť rýchlovarná konvica skor ako čokoľvek od sviečky 😁

cacianka
3. okt 2021

@viestta milovala som veľkú bielu holubicu so svetlo modrým maľovanými perím, a mala strapce z bieleho papiera. Potom ma radosť prešla a nikdy som do sprievodov nechodila

lintu
4. okt 2021

@h2 srandu chápem. Tiež sa bavím 🙂 Ale manifestácia v tomto inom význame mi nepríde zas až za také známe slovo. Či? Napríklad mne pri týchto témach vždy najskôr napadne, kde sa čo zase chystá 😅 😂