Ahojte,aký máte názor na manifestáciu?Maté aj nejaké skúsenosti? Popr. aké?
Mna tie prvomajove manifestacie nebavili a nebolo mi fajnovo. Nuda v pionierskych uniformach, ako u debilov🙈...
Ale bavil ma lampionovy sprievod k VOSR, to bolo pekne👍
Ahoj🙂moja spolužiačka manifestuje a najskôr som tomu neverila myslela som že je to hlúposť ale už asi 3x sa jej to splnilo... chcela by som aj ja manifestovať lebo jeden z mojich blízkych je ťažko chorý a chcela by som aby sa vyliečil ale mať zapálenú sviečku 24 hodín v kuse mi nepríde moc v pohode 😶hlavne keď odídeš z domu a necháš ju tam... no neviem
@viestta dobre si dala 😃 😀 😃 🙂 🙃 😊
@nikyball a ako to je prosím ťa s tou sviečkou? To by ma zaujímalo lebo odísť z domu a nechať tam sviečku zapálenú... mam doma psíka neviem si predstaviť že by mi tam zhorel😖😖😖😖
@natyreggae ja som sviečku nikdy nenechala horieť tak dlho.
@natyreggae to nie je o zapálení sviečky na 24 hodín... 😂
@huginko ja viem že to nieje len o zapálení sviečky na 24 h... 😆 ale tak skúsim to aj bez nej teda..
@natyreggae vieš o Tom napísať bližšie, ako to funguje?
@sunnygirl44 no ja konkrétne som ešte nemanifestovala ale proste mala by si napísať list v štýle že to čo chceš už sa stalo.. napríklad že milý vesmír chcem sa ti veľmi pekne poďakovať za to že som vyhrala v lotérii 10 000€ .... a sústrediť sa na to že áno vyhrám, myslieť na to, veriť v to... 🙂ja to vyskúšam aj keď mne ide o závažnejšiu vec.. velmi moc si prajem aby sa jedna mne strašne blízka osoba vyliečila z ťažkej choroby... ale tak všetko je to vačšinou v hlave a o pozítivnej mysli takže ja idem do toho🙂😊
@natyreggae sviečky mávam zapalene hocikolko hocikedy a teda nikdy sa mi nic nezapalilo, ci som to strazila alebo nie. Dokonca mame zazitok skor s tym ze začala horieť rýchlovarná konvica skor ako čokoľvek od sviečky 😁