Ahojte, zaujíma má váš názor na tento produkt na chudnutie.
S manželom máme dohady o tom . On tvrdí že to funguje že keď chudnem mi to kúpi a budem rýchlejšie chudnúť. Ja mu zase vravím že je to zase len nejaká blbosť a so zdravým chudnutím to nemá nič spoločné a že sa to musí užívať dlhodobo inak to nebude mať efekt. A po vysadení bude jojo efekt.
Má s tým niekto skúsenosť? Žeby ste nám pomohli v našom dohadovaní sa🙈🙉🙊🤣🤣🤣
vies co najlepsie funguje na chudnutie? nezrat a hybat sa 🙂
@melanta ako mám aj fotky ako" dokaz" pridam to tu a zevraj zmena za 4 mesiace 🙈
Ale mne toto nepride vobec schudnute vdaka kave 🤣🤣 ved ta zena musels tvrdo makat na sebe
@falbala132 presne môj názor
To su hlavne dve rozne zeny
@pondelok01 podla coho si prisla na to ?
@pondelok01 myslis ?
Ja som si kávu kúpila, že vyskúšam. Už teraz, keď to pijem som pochopila, že je to blbosť. Prišla som o 78 eur. Pretože tak isto musíš upraviť stravu, vylúčiť bielu múku, sladkosti, veľa piť a mať pohyb. A to isté dosiahneš aj bez kávy, čaju, džúsu. Radšej dať peniaze do kvalitnej stravy, alebo si zaplatiť trénera. To je môj názor. Žiadna káva ťa neurobí chudšou, ak nezmeníš životný štýl.
Určite funguje ale nič iné nesmieš jesť ani piť.
Funguje to, mám to vyskúšane na sebe bez cvičenia a jedla som aj sladké ale menej keďže to chuť potláča …teraz s tým už aj pracujem lebo máme skvele výsledky …
@majulikmajka prosím vás koľko ste schudla
@hrusovany mne sa podarilo schudnúť od marca 10 kg a to ešte kojím čo chudnutie spomaľuje ,začala som s firmou Valentus spolupracovať keďže to mám odskúšané na sebe ,ak chcete môžte ma kontaktovať na fb Majka Karasova🙂rada vám poradím čo konkrétne som pila aj pijem ja keďže ešte pokračujem 💪
Keby fungovali všetky tieto kávy, bylinky a neviem aké nápoje, tak by neboli tuční ľudia.