Ahojte ,
aký máte názor na červenú šnúrku na ruke? Veríte , že to pomáha?
Červená šnúrka je to isté ako zelená šnúrka, má silu akú jej pripíše majiteľ.
môj názor
Neverím na červené šnúrky.
Nie neverím
...ja už si tu asi piatykrát za ostatných pár dní klepem na čelo...
Dostala som, nosila som, bol na nej pekný prívesok, ale len ako doplnok, nie ako ochranu pred niečím, vlastne ani v urieknutie ako také neverím…
@tiezjedna iba piaty?
@diewcatqoo áno, áno. Mňa posielajú do kolien fakt vyložene len témy týkajúce týchto duchovno-poverčivých somarín. Fakt vždy dúfam, že to zakladá nejaký znudený prázdninujúci harant a nie dospelá ženská, nedajbože matka...
A k čomu to má pomáhať? Hovorí sa, že proti urieknutiu. Asi máš to na mysli. Ale samozrejme, že je to mýtus. Ak si veriaca, mohla by si vedieť, že proti zlu pomáha jedine modlitba. Žiadne bosorátstva. Existuje xy vkusných doplnkov na kočík a nie otrepané červené gýčoviny ako z Veľkej pardubickej. 🙄🙄🙄
Ide o okultizmus, takže ma to radikálny vplyv nielen na jeho nositeľa ale aj nasledujúce generácie
Neviem, čomu by to malo pomôcť. Ak sa to nečistí, alebo nevymieňa, tak to musí byť po pár dňoch riadne špinavé a plné baktérií.
Asi tak isto ako krizik na krku 🙂
Nepomáha samozrejme že nie ako ti môže pomôcť šnúrka prosím ta...je to blbosť a podporujú to iba tí čo majú biznis a predávajú červené šnúrky
@vanilkovazmrzka prosím? Ako môžeš porovnávať krížik a červenú šnúrku? Krížik je symbol náboženstva a nenosí sa proti urieknutiu predsa ..!!!!
Blbost. Mne ju uviazala mama v den svadby na nohu a presne na ten datum o rok sa mi rozpadla. Dalsiu som si neuviazala a nikdy mi nic nebolo . A ak tak z toho, ze som bola smedna a bla
Bla
Ani Boh Ti nepomôže. Spoliehaj sa sám na seba.
@personality nie inak...pomôž si sám a aj Pán Boh ti pomôže...
Kazdy nech si nosi, co chce. Dostala som snurku so striwbornou vazkou od byvalej sefky …. Je pekna a nosim ju, lebo mi ju dala ona ako darcek. Keby mi dala zelenu bola by som spokojna aj s tou.
Z internetu:
Kto bol prvým, komu sa podarilo „nainfikovať“ masu ľudí červenou šnúrkou? Samozrejme, musel to byť niekto, kto má obrovský vplyv v oblasti popkultúry. Za prvú propagátorku sa považuje speváčka Madonna. „Pozrite sa im na ruky! Množstvo známych žien na nich nosí nenápadnú červenú šnúrku. S týmto trendom prišla ešte pred rokmi Madonna a teraz po nej opakujú už aj známe Slovenky. Kabalistický náramok ich má ochrániť od diabla! Speváčka verí, že červený náramok ju ochráni od negatívnej energie...“
"Po dlhé stáročia sa Kabala, súčasť židovskej mystiky, študovala pod rúškom tajomstva ale najmä s rešpektom. No, aj pod dozorom prísnych náboženských predpisov. Kabalu môže študovať len muž, ktorý je ženatý, musí mať nad štyridsať rokov a musí byť vzdelaný vo všetkých aspektoch judaizmu. Tradícia uvádza prípady, kedy podceňovanie významu a vnútornej sily Kabaly, voluntaristické štúdium a neodborné praktizovanie skončilo trvalou psychickou traumou alebo dokonca smrťou študenta, chtivého vedomostí.
Marketingovým kráľom židovského mysticizmu je muž menom Philip Berg, pôvodným menom Feivel Gruberger, ktorého v roku 1969 napadlo predávať židovskú mystiku širokej verejnosti. Tak, ako Bill Gates začal svoju kariéru v garáži, tak Berg začal vo svojom byte, kde poskytoval súkromné lekcie Kabaly každému, kto bol ochotný si ho vypočuť a zaplatiť. Philip Berg bol poisťovacím agentom a s ľuďmi to “vždy vedel”...
Každá vec má taký zmysel aký jej dáš. Aj krížik na krku alebo viera v boha - pomáha jedine ak tomu veris
@zmrzlinka2021 to máš odkiaľ? 🤦🏼♀️ Je to len šnúrka! Šnúrka!
Mam cervenu snurku na ruke, lebo som ju dostala a paci sa mi 🙂 nic viac a nic menej
@mizoko prečítaj si o nej viac aj o celom pozadi
@zmrzlinka2021 o čom? O hlúpych poverach jt si niekto vymyslel aby ľudí strašil že ak nebudú veriť v jediného boha ale mať niečo iné tak bububu niečo sa im stane. Opakujem veci majú iba taký význam aký im sama dáš. Nič ťa čarovné nechráni ale ani tí neublíži. Zmen si nastavenie mysle v týchto veciach a uvidíš ako sa ti zmení pohľad na takéto veci a život všeobecné. Keď nebudeš lipnut na blbostiach
😅 a ja som si myslel, že červené šnúrky na rukách nosia tí ľudia, čo hľadajú partnerov 🤦
Noooo, ja mám takú šnúrku. Raz v práci mi bolo neskutočne zle, bolela ma hlava a tak som sa vedľa nás v obchode sťažovala majiteľke, že ma bolí hlava. Ona sa ihneď otočila, zavesila z vesiacika červenú šnúrku a dala mi ju na ruku, vravela, že toto dobre, toto ti pomôže. Ona je totiž činanka. Fakt mi to pomohlo, ale možno to vôbec nebolo šnúrkou.
Nie, je to povera
Pre mnohych je to len módny doplnok