Aký máte denný program?

19. okt 2022

Ahojte, zaujimalo ma, aky mate denny program, co robite po praci, co robite, ak ste s detmi doma, skratka ako mate rozvrhnuty den?
Komu sa chce, nech nepise 🙂

Ja vstavam o 6.30, niekedy zobudim aj syna, zanesiem do skolky (niekedy to robi manzel), idem do prace, pracujem vacsinou do 15.30 (podla toho ako mi hodiny vychadzaju, mame pruzny prac.cas, ale mesacne musia odrobene hodiny sediet), potom idem po syna do skolky, ak ma nepredbehne manzel 🙂 a potom este ideme na ihrisko - ak je pekne, resp. do obchodu, ak nieco treba. Potom domov a to uz chystame veceru, hrame sa a tak. Alebo rovno zo skolky domov a potom este okolo 18 tej vsetci na prechadzku, pripadne na nejaku navstevu.

ivangeline
19. okt 2022

6:30 som hore s najmladsim,do 7 hore su starsie,dame sa dokopy a ustelieme,ranajkujeme,ideme von,desiata vonku ci doma,s najmladsim par min pred 10 spat,deti vtedy rozpravka,varenie obeda a skladanie pradla (skoro denna zalezitost) a popritom deti bud samostatna hra alebo tvorive cinnosti v kuchyni (strihanie,lepenie,kreslenie,plastelina,pomoc s pranim ci umyvanim riadu),okolo pol 12 sa budi mladsi,obed prenho a deti,ak chcu a je,tak polievka. O pol 1 idu spat starsie,s mladsim oddychujem v obyvacke. Hudba,podcast,kniha. Pred 15tou zas mladsi ide spat a deti po obede rozpravka. Okolo 16tej az pol 5 vonku vsetci,kludne az do vecere,pred 19 vecera,kludovy rezim,rozpravka z knihy,upratovanie spolocne,chystane sa na spanok,po pol 8 najmladsi ide spat a deti zavisi (niekedy 30min hra,inokedy audiorozpravka,ak nespia na obed,tak idu spat tiez)... Do 21 urcite vsetci spia a ja mam pokoj. Zvycajne zaspim s nimi. To je den,ked je manzel cely den v praci s variaciami,ze namiesto von ideme na navstevku ci obchodov ci kniznice. Plus mam pani,kt starsie berie poobede na 2h von raz za cas,to si oddychnem,ked maly spi. A je to omnohi volnejsie a inaksie,ked je manzel doma. Ten vie uspat aj mladsieho. V lete som aj zrana behavala,aj s detmi sla ale tehotenske nevolnosti a odporne nalady mi to znemoznuju.. raz za cas sa ponatahujem. Inac len predychavam a chcem uz porodit. :DDDD Strasne ma frustruje ako nevladzem...

evica17
19. okt 2022

Vstavané medzi 5-7 ráno (podľa najmladšieho). Ráno upracem veci čo treba , naranajkujeme sa a pizametam/povysavam. Potom s hráme, najmladší ide spať a ja medzitým cvičím a starší si pri mne číta alebo dačo tvori a vymýšľa. Potom sa zas hráme, a ja si čítam pomedzi alebo ideme vonku na dvor,o. Naobedujeme sa a okolo 11-12 idú obe deti spat a ja mám voľno, to vešiak prádlo alebo dačo vonku poribim,prípadne oddychujem. Keď vstanú tak sa naolovrantuju a ideme vonku, na prechádzku alebo ihrisko. Medzitým vonku spí mladší v kočíku. Okolo 16 Prichádza muž a starší je s ním vonku,a pracujú na dvore ,teraz napr sadia stromčeky,opravujú príjazdovú cestu. Ja s mladším doma chystám veceru. Nájdeme sa,okolo18 tej, sprcha 18:30 a ešte sa hrajú s mužom v izbe ja trochu popravený kuchyňu, a okolo19:00 idú spať, Ted a mladší ide spať a starší si s mužom ešte číta knihy a zaspáva okolo 20:00. Ja večer navarim ak je treba a poribim čo s cez deň nestihla ak tak.
Raz do týždňa chodíme do MC sa hrať, čiže vtedy ráno okolo 9 tej z domu a naspäť prídeme až o 12:30, nájeme sa a idú spať,. Potom s ním už vonku nechce ísť, chcú sa hrať so svojimi hračkami. Cez víkend chodíme na výlety poobede ak sa dá.