Aký má zmysel chváliť sa tým, čo som si kúpila?

7. máj 2024

Osobne nevidim až taký zmysel v tom kúpiť si kabelku za x-tisic eur, ale dajme tomu, že mám toľko peňazí, že mi je to jedno a kúpim si to, lebo to inde nepocítim, ale aký má zmysel sa ukazovať na instagrame a chváliť práve týmito kabelkami? Veď mám nosím, ľudia vidia, alebo nosím to pre seba a nie preto aby iní videli, ale natáčať reelska ako si rozbalujem kúpenú kabelku? 🤣 To akože chcú aby sme im závideli? Mne to príde také provokatívne, prečo by som mala chcieť aby boli moji sledovatelia smutní, že také nemajú? Či to má byť motivačné, nech začnú všetci tak zarábať? 🤣

barka1
7. máj 2024

Aký má zmysel sledovat niečo také na instagrame???

marianarem
7. máj 2024

Ani motivacne, ani nechcu, aby boli sledovatelia smutni, proste im to dava pocit vlastnej hodnoty, robia to proste pre seba.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aeruginosa
7. máj 2024

Moze za tym byt aj nieco hlbsie (nepisem, ze vzdy) - nedostatok zakladnych materialnych potrieb v detstve. Ja poznam par ludi a viem, ze treli biedu, nemali casto co do ust, obleceni chodili v obnosenych a casto potrhanych veciach, o nejakom darceku len tak pre potesenie mohli cele detstvo len snivat, tak potom v dospelosti si to kompenzuju.

kassandra25
7. máj 2024

Neviem ti povedat. Ja nikde nic nerozbalujem a nevyberam z balickov, nestrkam to nikde a mam taku znamu, ona cokolvek kupi alebo ide na nechty alebo ku kadernicke, vizazistke, okamzite to nadrbe na fcb a kade inde a dava tam ku tomu svoje komentare. Ma aj VŠ, ale podla mna je neskonale hlupa a ani mi nepride byt normálna. Pride to cloveku skor trápne a ovela radsej sa kuknem z úprimnej radosti na prirodzenych ludi, ktori si vycapia z uprimnej radosti skor rodinne fotky, mozno nejaký ten vtip, nech sa zasmejem a ked uz tak krásu, tak prírody. Umelí ludia, ktorych robia stastnymi jedine vsetky umele a pominutelné prchavé veci, si obzeram tak trhano, nie je tam ziadna radost, vsetko je nasilu, napnu sa svaly na tvari, ktore clovek nerad pouziva a neprinasaju nikomu stastie.

fido69
7. máj 2024

Poznám ľudí, ktorí sú ako sa hovorí "za vodou" a vyzerajú uplne obyčajne - chodia na bycikli alebo s batohom na chrbte. A poznám ľudí, ktorí majú napožičiavané kade-tade, ale zadok si vozia v A6-ke z bazáru...
Sú typy ľudí, ktorí majú jednoducho exhibicionizmus v krvi. Potrebujú získať pozornosť podobne postihnutých. To sú hviezdy IG, TT... Až keď človek dospeje tak pochopí, že na cene darčeku nezáleží. Ale na tom od koho a z akého dôvodu sme ho dostali. 😉

janka1011
8. máj 2024

Veľa ľudí má spoluprácu a tieto videá robia pre peniaze, zarábajú si tým.
Mne osobne ináč nevadí, keď sa niekto niečím pochváli. Je to každého vec, koľko prezentuje zo svojho súkromia. Pozriem a idem ďalej. Nezávidím a ani ma to nerozčuľuje.

laurika999
8. máj 2024

Ja také veci moc nesledujem a sociálne siete treba brať z rezervou. Tak každý vylepí iba tie "najlepšie kúsky z bonboniéri" a veľa ostatných vecí sa často skreslí a aj skrýva.
Ja tam nedávam nič také, čo si kupujem. A ani nekomu nezávidím ak má niečo drahé, ani nikoho nezhadzujem, ak niečo napr. z trhu. Každý sa prikrýva takou perinou na akú má. Hlavne nech je oblečený slušne a čisto.
Ja sama si nepotrpím na príliš drahé kúsky, hoci na ne mám. Ale stačia mi aj obyčajné.
Ale raz čas je chvíľa, že keď ma niečo skutočne očarí, kúpim si aj drahší kúsok. Asi ako každá žena.
Ale nemám potrebu to dávať na sociálne siete.

laurika999
8. máj 2024

@aeruginosa Áno, veľa je takých prípadov.