Aký lubrikačný gél používate?

cucoriedka30
17. júl 2013

Hladam nejaky, ktory bude velmi setrny k memu telu, ale ucinny. Pouzivali sme modry durex, ale nyni po nem pocitujem palenie.

freyjanr
17. júl 2013

Používali sme ovocné durexi a nebol problém,teraz sme kúpili modry a tiež ma páli

linda20111
17. júl 2013

oranzovy durex tiez pali 🙂 fialovy je v pohode.

nevesta1974
17. júl 2013

http://www.multi-gyn.sk/multi-gyn_liquigel.html
je sice trosku drahsi, ale VELKA SPOKOJNOST , ja som dost citliva, trpim castymi mykozami, ale tento gel si kupujem pravidelne a som velmi spokojna, vrelo odporucam

uglybetty1234
9. aug 2013

Ahojte, podla mna vsetky durexi su na nic, Ovela lepsie skusenosti mam so silikonovymi lubrikantmi. Vobec nevysychaju a staci kvapka. Su uzasne, Urcite kupite v sexshopoch. Sice su drahsie, ale kvalita sa neda porovnat 🙂

maruska24
10. aug 2013

môže lubrikant spôsobiť mykozu? resp. jej zhoršenie?

mara_mala
24. nov 2018

intimate earth, majú kopec druhov, sú vyslovene na citlivú pokožku, aj proti baktériám všeliaké bylinkové

rozkosnica1
28. sep 2019

Durex Intense a je paradny

bsp39
28. sep 2019

@rozkosnica1 komu si odpovedala?😨

ninah1486
12. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

vyskusaj od durex

beahavala
15. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

na vodnej baze