Ahojte,
bola by som veľmi vďačná za nejaké pozitívne/negatívne postrehy ohľadne bývania v Marianke od tých, ktorí tam bud bývate alebo ste tam nejaký čas byvali (ak ste sa odtiaľ vrátili späť do BA, prečo?).
Najviac ma zaujíma cestovanie v ranných a poobednych hodinách do centra BA a späť, umiestnovanie deti do skolok/škôl, MHD, celková občianska vybavenosť, samozrejme aj či sú tam nejaké "no go" štvrte, ulice a pod. Proste všetko, čo by ste radi vedeli o mieste, kam sa zamyslate presťahovať s malými deťmi.
Ďakujem veľmi pekne :*
Ahoj, chodila som do marianky dost casto. Mhd nie je tajomstvo, pozri na nete ako casto idu spoje. Citam ze si z vrakune, odporucam skúsiť si tu dopravnu situaciu mimo prazdnin na vlastnej kozi lebo kazdemu to pride inak. A ludia tam v zahradkach pestovali vsetko k comu mali vztah. V najhorsom sa zem da aj naviezt nova ale to su podla mna take chyry..... A je to male, no go stvrt je pojem skor pre mesto a mest casti ved tam mas "tri ulice" 🙂
Pripadne aj, čo sa tam dá dopestovať, lebo som počula, že je tam vraj dosť neurodna pôda??!!