Aky je váš názor na stretávanie sa s človekom, ktorý bol odsúdený?

17. júl 2021

Stretla som cloveka, ktory bol v minulosti (7rokov dozadu) v cele predbezneho zadrzania na 2 mesiace za nebezbecne vyhrazanie za co ho sud oslobodil a verdikt bol krive obvinenie. Bol vo vztahu, kde bolo prilis vela emoci, ale zase neviem o tom velmi vela. Zaujima ma vas nazor, ako by ste vobec pristupovali k takemu cloveku, verili by ste mu, mali by ste strach, alebo by ste ho hned odsudili atd ?

syslik81
17. júl 2021

7 rokov je dlha doba ... verdik vyznel .. v kutiku by som bola opatrna ale inak by som to neriesila pokial by sa ku mne choval normalne ... kolkokrat som sa dostala do sytuacie ked ma niekto vyprovokoval tak ze by som ho najradsej ... nastastie som sa velakrat muslea ovladat ... ale su ludia kt proste rupnu nervy ... co neznamena ze to robia stale len raz v zivote vybuchli ...

janinah
17. júl 2021

bola by som opatrná a nepustila by som si ho príliš k telu...bez vánku sa ani lístok nepohne.

marca12
17. júl 2021

Horkokrvny clovek sa nezmeni. S takym by som si nic nezacala

haley7897
17. júl 2021

Neodsudila, ale určite by som ostala vnimavejsia ohľadom jeho správania, reakcií etc

makova333
17. júl 2021

ze v CPZ urcite nebol 2 mesiace

autor
17. júl 2021

@makova333 vraj je mozne az 9 mesiacov.

milanm_
17. júl 2021

to už nie je CPZ, ale vyšetrovacia väzba.
A nebol náhodou odsúdený a tých 7 mesiacov sedel?(že mal trest napr. na 10m, ale za dobre chovanie ho prepustili?)

deti95060810
17. júl 2021

no asi by mi blikala kontrolka... 😉
popravde bála by som sa...

sense
17. júl 2021

Neodsudila by som ho hned ale bola by som obozretna...

autor
17. júl 2021

@milanm_ mozno je to tak ako pises, ale odsudeny nebol, ale 2 mesiace cakal na rozsudok.

maximilie
17. júl 2021

Dala by som ruky preč. S takými ľuďmi ja nechcem mať nič spoločné. Bez vetra sa ani lístok nepohne a nech to bolo ako bolo, uplne svätý nebude. Taky človek teraz dokáže hrať ludomila aj roky, ale keď mu raz opat prepne, potom bude neskoro plakať.

janickacrazy
17. júl 2021

skús si vypýtať register trestov ten kompletný, neviem presne ako sa to volá, tam by to malo byť, či bol odsúdený alebo nie

mondolina
17. júl 2021

v cpz môžeš byť max. 48 hodín.

lalenka33
17. júl 2021

V CPZ môže byť max.5 dní.Najčastejšie je to 48-72 hodín.Takže 2 mesiace na rozsudok čakat v CPZ nemohol.Rozsudok bol krivé obvinenie.Pri tom, čo tu denne čítam od niektorých žien by som sa k nemu správala normálne.Hlavne pri informácii, že bol 2 mesiace v CPZ čo nieje možné.

autor
17. júl 2021

@lalenka33 mozno si to ja uz presne prave nepamatam ci vysetrovacia vazba alebo cpz

autor
17. júl 2021

@janickacrazy kde ako ?

janickacrazy
17. júl 2021

Myslela som od neho, pokiaľ nemá čo skrývať, tak ti to dá. Ak ti to nebude chcieť dať, tak je to jasné.

evinku
17. júl 2021

Nehadzala by som každého odsúdeného do jedného vreca.. Ja som žila 10 rokov s človekom, ktorý sedel dokopy 5 rokov( pred tým než sme sa spoznali) ... A pomáhal mi vychovávať moje deti, bol skvelý partner a aj je pre moje deti ako vlastný otec aj teraz keď už netvorime pár...
Pokiaľ ste voči sebe otvorený a priamy dá sa všetko...

akbara77
17. júl 2021

Každý vzťah je plný emócií.

arianna25
19. júl 2021

Neodcudzujem nikdy nikoho, ale. Nebezpečne vyhrážanie si mozes zažiť s nim aj ty, takze radsej nie.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bulika666
2. apr 2023

Neodsúdila , ale ani nedávala dokopy, vzťah v tomto prípade z mojej strany Nie !!!