Aký je váš názor na muža, s ktorým som sa zoznámíla?

21. apr 2020

Zoznamila som sa s jednym 40r. Muzom ktory je zenaty teda myslim,ze je. Zoznamili sme sa na pokeci a padli sme si do noty. Aby som to cele vysvetlila. Ponukol mi pracu asistentky s tym,ze ak by som obcas urobila nadstand.sluzbu tak iste chapete. V tom case som nevedela,ze je zenaty. Potom ale mu zena na to prisla,ze si somnou vypisuje a zacala vraj robit cirkus. Chcem upozornit,ze som sa s nim doteraz nevidela. Doma sa to u neho utriaslo a po case sa znova ozval,ze sa zo zenou rozvadza lebo s nim nechce spat,firmu udajne svokor vyplatil mu ale,ze byva nadalej v byte aj zo zenou ktora si tam vraj vodi milenca. Vraj su v rozvodovom konani no nadalej tam byva. Vraj mu zobrali vodicak a ,ze nech pride m za nim a pojdeme niekde len my dvaja. Ze mu nemam radsej volat ani pisat. Neviem cele mi to pride divne a zacinam aj prestavat verit,ze je v rozvodovom konani lebo,ze teraz cakaju kdo koho vyplati. Zrejme ma asi odrbava,ze?

autor
21. apr 2020

Doteraz som ho osobne nevidela iba cez skype a mam pocit,ze mu idd len o sex neviet mi poradit ako by som zistila,ze ma klame a mohla mu to splechnut do tvare? A tie coma tubudu nazyvat stetkou a k*a chcem napisat iba to,ze mi vobec nepovedal,ze je zenaty

petulkahu
21. apr 2020

zrejme ano 🤦🏼‍♀️

markaterka
21. apr 2020

Určite. Samé výhovorky. Nešla by som ta ním. A vykaslala by som sa na neho. Nenechaj sa využívať.

nikyball
21. apr 2020

Zrejme klame. A keďže mu nemôžeš volať a písať je to jasne .Skús si ho nájsť na FB. Jeho firmu na nete a uvidíš

sunny8
21. apr 2020

Ja by som ho radšej blokla alebo ignorovala .. je divný a s takým snáď nechceš vzťah

autor
21. apr 2020

@sunny8 ja nechcem vztah ja som chcsla pracu ktoru mi slubil viem vysnie to divno a blbo ale ponukol mi lepsiu robotu

sunny8
21. apr 2020

Ani ako zamestnávateľ neznie seriózne 😂 radšej ruky preč od neho

stanulienkat
21. apr 2020

Dufam,ze nemas viac rokov ako 14.

nafka0483
21. apr 2020

To bude velmi seriozny zamestnavatel... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ kasli na neho ako chlapa aj sefa a hladaj radsej inu pracu

7sunny7
21. apr 2020

Odkiaľ je dotyčný? Poznala som podobného. Môžeš aj do IP 🙂

sapetka
21. apr 2020

Este stale veris ze islo o nejaku robotu?🤦‍♀️

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca_13
21. apr 2020

Jasné, že mu ide iba o jedno a klame, už sa mu ani neozývaj, chce ťa využiť

iva812
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
21. apr 2020

Daj vediet ako dopadol "pohovor".😂

bluka2
21. apr 2020

Ani v polovici som nebola a ani som tvoju otázku ešte nečítala, ale už som si povedala, že tento ta mozno oklamal aj o svojom veku, mene a tak...

bluka2
21. apr 2020

Ak hľadáš prácu, skús radšej profesiu nabudúce 😉

deti95060810
21. apr 2020

možno sa ti chce nasáčkovt k tebe do bytu...😉

autor
21. apr 2020

@7sunny7 z Puchova

nadezda2222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. apr 2020

A ako to je s tymi rozvodmi? Lebo mne to pride take divne lebo raz to povie tak ze tomu rozumiem,ze sa rozvadzaju potom zas,ze su rozvedeny a dalsia vec nechce aby vedela,ze si spolu piseme tak je to cele divne

autor
21. apr 2020

@stanulienkat nie mam viac neboj

iva812
21. apr 2020

Nikdo Ťa nesudi, iba si naivná, isto aj na pokec môžeš nájsť dobrú známosť, ale ten pan, s ktorým si píšeš, ako si celú situáciu vykreslila, to dobrou znamostou iste nie je.

nadezda2222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
21. apr 2020

Mas viac rokov? Tak to je ten horsi pripad.😟

ave_eva
21. apr 2020

Vieš jeho meno, priezvisko ??? Kde býva?....ak áno na nete sa dnes dá zistiť dost

mpg
21. apr 2020

Od takého muža sa nedá nič dobrého očakávať ani v osobnom ani pracovnom živote,
to treba čím najskôr ukončiť. Oni hľadajú také ženy, ktoré im uveria všetko, neskúsené a radšej si treba popozerať údaje o jeho firme, fb, preverovať si ho, lebo tam nemusí byť pravda nič.

autor
21. apr 2020

No mne tvrdil,ze filma bola na neho a zenu ale ze jej otec ho vyplatil a ze sa rozvadzaju neviem ako dlho trva rozvod

lenuliatko84
21. apr 2020

Ved ale ponukol ti pracu ako sekretarka +stetka.nobtaknsa zariad ako si myslis ze je vhodne🤣

deti95060810
21. apr 2020

manž. otec ho vyplatil? to isto a preto bývajú spolu s manž. a jej frajerom...😨