Zoznamila som sa s jednym 40r. Muzom ktory je zenaty teda myslim,ze je. Zoznamili sme sa na pokeci a padli sme si do noty. Aby som to cele vysvetlila. Ponukol mi pracu asistentky s tym,ze ak by som obcas urobila nadstand.sluzbu tak iste chapete. V tom case som nevedela,ze je zenaty. Potom ale mu zena na to prisla,ze si somnou vypisuje a zacala vraj robit cirkus. Chcem upozornit,ze som sa s nim doteraz nevidela. Doma sa to u neho utriaslo a po case sa znova ozval,ze sa zo zenou rozvadza lebo s nim nechce spat,firmu udajne svokor vyplatil mu ale,ze byva nadalej v byte aj zo zenou ktora si tam vraj vodi milenca. Vraj su v rozvodovom konani no nadalej tam byva. Vraj mu zobrali vodicak a ,ze nech pride m za nim a pojdeme niekde len my dvaja. Ze mu nemam radsej volat ani pisat. Neviem cele mi to pride divne a zacinam aj prestavat verit,ze je v rozvodovom konani lebo,ze teraz cakaju kdo koho vyplati. Zrejme ma asi odrbava,ze?
zrejme ano 🤦🏼♀️
Určite. Samé výhovorky. Nešla by som ta ním. A vykaslala by som sa na neho. Nenechaj sa využívať.
Zrejme klame. A keďže mu nemôžeš volať a písať je to jasne .Skús si ho nájsť na FB. Jeho firmu na nete a uvidíš
Ja by som ho radšej blokla alebo ignorovala .. je divný a s takým snáď nechceš vzťah
@sunny8 ja nechcem vztah ja som chcsla pracu ktoru mi slubil viem vysnie to divno a blbo ale ponukol mi lepsiu robotu
Ani ako zamestnávateľ neznie seriózne 😂 radšej ruky preč od neho
Dufam,ze nemas viac rokov ako 14.
To bude velmi seriozny zamestnavatel... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ kasli na neho ako chlapa aj sefa a hladaj radsej inu pracu
Odkiaľ je dotyčný? Poznala som podobného. Môžeš aj do IP 🙂
Este stale veris ze islo o nejaku robotu?🤦♀️
Jasné, že mu ide iba o jedno a klame, už sa mu ani neozývaj, chce ťa využiť
Daj vediet ako dopadol "pohovor".😂
Ani v polovici som nebola a ani som tvoju otázku ešte nečítala, ale už som si povedala, že tento ta mozno oklamal aj o svojom veku, mene a tak...
Ak hľadáš prácu, skús radšej profesiu nabudúce 😉
možno sa ti chce nasáčkovt k tebe do bytu...😉
@7sunny7 z Puchova
A ako to je s tymi rozvodmi? Lebo mne to pride take divne lebo raz to povie tak ze tomu rozumiem,ze sa rozvadzaju potom zas,ze su rozvedeny a dalsia vec nechce aby vedela,ze si spolu piseme tak je to cele divne
@stanulienkat nie mam viac neboj
Nikdo Ťa nesudi, iba si naivná, isto aj na pokec môžeš nájsť dobrú známosť, ale ten pan, s ktorým si píšeš, ako si celú situáciu vykreslila, to dobrou znamostou iste nie je.
Mas viac rokov? Tak to je ten horsi pripad.😟
Vieš jeho meno, priezvisko ??? Kde býva?....ak áno na nete sa dnes dá zistiť dost
Od takého muža sa nedá nič dobrého očakávať ani v osobnom ani pracovnom živote,
to treba čím najskôr ukončiť. Oni hľadajú také ženy, ktoré im uveria všetko, neskúsené a radšej si treba popozerať údaje o jeho firme, fb, preverovať si ho, lebo tam nemusí byť pravda nič.
No mne tvrdil,ze filma bola na neho a zenu ale ze jej otec ho vyplatil a ze sa rozvadzaju neviem ako dlho trva rozvod
Ved ale ponukol ti pracu ako sekretarka +stetka.nobtaknsa zariad ako si myslis ze je vhodne🤣
manž. otec ho vyplatil? to isto a preto bývajú spolu s manž. a jej frajerom...😨
Doteraz som ho osobne nevidela iba cez skype a mam pocit,ze mu idd len o sex neviet mi poradit ako by som zistila,ze ma klame a mohla mu to splechnut do tvare? A tie coma tubudu nazyvat stetkou a k*a chcem napisat iba to,ze mi vobec nepovedal,ze je zenaty