Aký je váš nazor na kvalitu ovocia a zeleniny mne už na druhý deň niekedy určitý druh ovocia a zeleniny zhnije ale zmäkne.
Deje sa to aj vám alebo to zle skladujem ale z iných mi vydrží vždy všetko dlhšie .
Ako to máte vy ?
Jemine,tam nie ...maximálne keď je veľká zľava,že to hneď zužitkujem.
V jednote nikdy nic nekupim.... Radsej sa prejdem na trh. Neviem preco, ale mne ani vzhladovo ta zelenina nic nehovori a vonou uz vobec nie. U nas je taka trznicka, kde pracuju take dve zienky, no aj kvoli nim tam rada chodim. Vzdy dobre naladene, vonia to tam, a fakt aj chutovo skvele.
Nekupujeme rám vôbec ovocie a zeleninu, je hnusná a ešte aj predražená
Otázne je, či ovo/zel čo vydrží dlhšie je lepšia. Keď teraz pozbieram na záhrade jahody, maliny, šaláty, cibuľku, druhý deň to už nie je ono, niečo by aj zaplesnelo.
Asi záleží na predajni - bežne kupujem v Jednote zeleninu aj ovocie, nezdá sa mi horšie ako v iných obchodoch - vždy sa dá vybrať.
U nás najhoršia je Billa
Odkedy som u nás v Tempe videla učnice drhnúť citróny jarovou vodou, aby z nich umyli pleseň (keby to aspoň robili niekde v sklade, nie priamo v oddelení ovocia a zeleniny), o čerstvosti tohto sortimentu u nich si už radšej nemyslím absolútne nič...
U nás v obchode katastrofa. Už na predajni to zle vyzerá, málokedy niečo kúpim. Ale my máme ozaj mini predajnu
ja som tam robila a jednota skladuje zel a ovocie v chladiacich boxoch a ked ju prinesete domov a nechate v kuchyni tak sa okamzite zacne kazit bezne prisli s tovarom polozamrznute rajciny alebo paprika
Za mna najhorsie
Ja si osobne myslim,ze COOPKA a CBA su najhorsie na zeleninu a ovocie...v lete ked je moznost,tak kupujem od blizkych farmarov co najcerstvejsie alebo si sadim sama...
Hnoj a odpad. Ani zvieratam v Zoo by som to nedala.
@patka06 mám rovnakú skúsenosť, napr. cviklu kupujeme len v Jednote.
Katastrofa ... Málokedy sa mi tam podarí kúpiť ovocie ,či zeleninu v normálnej kvalite