Aký je váš názor na kvalitu ovocia a zeleniny z COOP Jednota?

29. jún 2023

Aký je váš nazor na kvalitu ovocia a zeleniny mne už na druhý deň niekedy určitý druh ovocia a zeleniny zhnije ale zmäkne.
Deje sa to aj vám alebo to zle skladujem ale z iných mi vydrží vždy všetko dlhšie .
Ako to máte vy ?

zafir01
29. jún 2023

Katastrofa ... Málokedy sa mi tam podarí kúpiť ovocie ,či zeleninu v normálnej kvalite

nelca0510
29. jún 2023

Jemine,tam nie ...maximálne keď je veľká zľava,že to hneď zužitkujem.

martinkatinka
29. jún 2023

V jednote nikdy nic nekupim.... Radsej sa prejdem na trh. Neviem preco, ale mne ani vzhladovo ta zelenina nic nehovori a vonou uz vobec nie. U nas je taka trznicka, kde pracuju take dve zienky, no aj kvoli nim tam rada chodim. Vzdy dobre naladene, vonia to tam, a fakt aj chutovo skvele.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivver
29. jún 2023

Nekupujeme rám vôbec ovocie a zeleninu, je hnusná a ešte aj predražená

behulka
29. jún 2023

Otázne je, či ovo/zel čo vydrží dlhšie je lepšia. Keď teraz pozbieram na záhrade jahody, maliny, šaláty, cibuľku, druhý deň to už nie je ono, niečo by aj zaplesnelo.

patka06
29. jún 2023

Asi záleží na predajni - bežne kupujem v Jednote zeleninu aj ovocie, nezdá sa mi horšie ako v iných obchodoch - vždy sa dá vybrať.
U nás najhoršia je Billa

ivanaks
30. jún 2023

Odkedy som u nás v Tempe videla učnice drhnúť citróny jarovou vodou, aby z nich umyli pleseň (keby to aspoň robili niekde v sklade, nie priamo v oddelení ovocia a zeleniny), o čerstvosti tohto sortimentu u nich si už radšej nemyslím absolútne nič...

lasona
30. jún 2023

U nás v obchode katastrofa. Už na predajni to zle vyzerá, málokedy niečo kúpim. Ale my máme ozaj mini predajnu

agajka22
30. jún 2023

ja som tam robila a jednota skladuje zel a ovocie v chladiacich boxoch a ked ju prinesete domov a nechate v kuchyni tak sa okamzite zacne kazit bezne prisli s tovarom polozamrznute rajciny alebo paprika

katka533
30. jún 2023

Za mna najhorsie

alenamihal
30. jún 2023

Ja si osobne myslim,ze COOPKA a CBA su najhorsie na zeleninu a ovocie...v lete ked je moznost,tak kupujem od blizkych farmarov co najcerstvejsie alebo si sadim sama...

stanulienkat
30. jún 2023

Hnoj a odpad. Ani zvieratam v Zoo by som to nedala.

michellemary
30. jún 2023

@patka06 mám rovnakú skúsenosť, napr. cviklu kupujeme len v Jednote.