Aký je to za druh zeleniny alebo ovocia?

11. dec 2020

Čo je to za druh zeleniny /ovocia?

ibamy2
11. dec 2020

Mango

juliatriscova
11. dec 2020

mango

deti95060810
11. dec 2020

veď to majú všade....mango.

uhgara
11. dec 2020

To si nevedela, ze je mango? Co ste to dostali?

acrobaleno
11. dec 2020

Tie odpovede

klarissa25
11. dec 2020

To vidis prvykrat?

majamat
11. dec 2020

mango, mnam, uz som dlho nejedla.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
acrobaleno
11. dec 2020

@viestta Práveže je tam nálepka ready2eat, takže bude mäkké.

klarissa25
11. dec 2020

@viestta toto je dobre mango.. Ja taketo kupujem a je zrele.

ukulela
11. dec 2020

Ženy, do pipiny, tak nepozná mango. A? Mňa tiež zmiatla nálepka ready2eat, myslela som, že by malo byť cervensie .... radšej sa opýtam, ako dám decku neviem čo.

asia83
11. dec 2020

@ukulela Ale nálepka nenálepka, nepoznať mango? Mango je predsa aj zelené aj červené aj oranžové aj žlté. Mimochodom, podľa mňa najlepšie ovocie na svete.

kristinaanna
11. dec 2020

a čo je toto
@asia83

juliatriscova
11. dec 2020

@kristinaanna podobá sa to na dulu

acrobaleno
11. dec 2020

Nejaká ázijská hruška?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majulino
11. dec 2020

@kristinaanna dula alebo bižalma

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
acrobaleno
11. dec 2020

@viestta A nie je to, že sú rôzne druhy? Lebo ja mávam aj toto zelené, hlavne teraz v zime a cez leto bývajú aj tie žlto červené. Aj dnes som mala a bolo sladké.

majamat
11. dec 2020

@acrobaleno neviem ot om, asi to bude len jeden druh,a le niekedy je to viac dozrete, inokedy menej. ja osobne nemama rada makke ovocie z ktoreho mi tecie stava po rukach, ked ho jem. cize pre mna je to akurat,t ake co je na foto. aj ine druhy ovocia su an tom tak, slivky sa daju jest pevne, niektore mozu byt este trosku kysle a potoms u prezrete, velmi sladke a makke. a teda este aj nieco medzitym moze byt.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majulino
11. dec 2020

@viestta mango ma viac druhov, toto konkretne co je na foto je uz dozrete, ak by bolo zlte (tento druh) zacina uz kvasit (som zeleninarka)

simca06022011
11. dec 2020

Samozrejme manga je vela odrod... a toto mam prave v spajzi, presne takto vyzera. A cakam kym trochu zmakne, ani nahodou nebolo este na mikulasa ready2eat, lebo bolo totalne tvrde, do toho by som ani noz nezarezala :D Pojdem ocekovat...:D napisem... Ale najlepsie su prave tie manga co su makksie a duzinu maju krasnu oranzovu

simca06022011
11. dec 2020

Takto vyzerá. V strede krásne oranžové bolo ale smerom von úplne svetle. Chuti ok 😂

klarka56
11. dec 2020

podľa mňa brokolica 🙈

ukulela
11. dec 2020

@asia83 mango u nás nerastie. A tiež ho nemajú v každej jednote a CBA. Verím tomu, že polovica ľudí u nás ho nikdy nejedla. A možno aj viac. To platí o hurmikaki a všetko ostatné exotické . Že je mango dobre, to je druhá vec.

asia83
11. dec 2020

@ukulela A kedy a kde som napísala, že u nás rastie? Môj muž tiež v živote nejedol mango a pozná ho. Zelené, červené, žlté, oranžové. Pozná ho PODĽA TVARU. Samozrejme, že sú ľudia, ktorí ho nepoznajú, no príde mi to taká všeobecná neznalosť. Mango je už u nás dosť známe.

asia83
11. dec 2020

@kristinaanna Dula. U nás to voláme bižalma. Zaváram ich. Najlepší kompót na svete. Ale raz toľko cukru treba ako do iných kompótov.

ukulela
11. dec 2020

@asia83 možno tým, že sa pracovne stretávam s ľuďmi z rôznych sociálno-ekonomických skupín, fakt viem pochopiť, že veľa ľudí mango nepozná. Nehovorím len o marginalizovanych skupinách z osád, ale ľudia s minimálnymi mzdami nekupujú deťom mango, či avokádo a tie to potom nepoznajú ... Sú celé skupiny a komunity ľudí, čo nechodia do supermarketov, lebo okresné mesto je ďaleko s nemajú auto.