Dobrý deň. Prosím vás nevie mi niekto povedať aky je toto pavuk ? Našla som to v predsieni, kde cez deň bývajú otvorené dvere, tak zrejme prišiel z vonku. Ale mojej mame to viselo nad hlavou takže nič moc😂 . Ešte som takeho nevidela preto by som chcela vedieť čo je to zač. Ďakujem za každú odpoveď😊
Prepac,netusim co je to za pavuk,ale ja keby to na zivo vidim,tak rovno infarkt dostanem😨
@luckam98 biely, taký ktorý má problém s kožou :D albín
@luckam98 dobre že ste ho vyhnali späť nech sa ide opaľovať a ocernie ;)
Čudujem sa, že ešte žije 😂🤣 myslím ten pavúk. Asi by som odpadla a potom by som ho domlátila papučou
Mne by bolo jedno co je to za pavuk a prve co by som zobrala do ruky by nebol mobil kvoli foto ale nejaka papuca...
Kvetarik dvojtvary. Slengovy nazov je "fuj hnus rychlo to daj prec lebo sa zblaznim"😂😂
Umrela by som, keby ho mám pri sebe. A keby náhodou neumrem, tak isto umre ten pavúk, lebo papuče mám hneď po ruke. Fuuuuuuj
Jeej s takeho som raz skoro zinfarktovala .. ja som takeho videla len raz a to u deda ked som mu umyvala v obyvacke stare skrine ale bol taky zelenobieli a to som si ho skoro nevsimla len som isla handrou kukla som sa na vratka nalavo a bum som myslela ze dostanem infarkt a tak schital mokrou handrou 🙂 odvtedy ked umyvam skrine abo prach tak myslim nanho 🙂
My mame strehuna doma a on to isto nie je
@eru331
@oila ale kde strehun... ved ten vyzera uplne inak, vsimnite si to postavenie noziciek...
@luckam98 toto je pavuk biely 😃 poriadne hnusny, jedovaty isto nebude, ale mam pre teba zlu spravu - kedze si ho len vyniesla von, zajtra ho mozes ocakavat na chodbe zas, lebo pavuky sa rady vracaju do svojich domovov 🤔 mam to bohuzial odskusane
@olino17 preco pre boha? 😂
Asi ste ho priniesli s nejakymi kvetmi. Sedi na kvete a striehne na hmyz, preto ma take roztiahnute predne nohy. Nelovi v pavucine.
Kto ma hrozno tak tam ich su stovky... obycajny neskodny.
cierna vdova v albinskom prevedeni :DD..je to kvetarik 🙂
@lindusss2016 lebo jedneho sme mali v dome, toho sme zneskodnili a potom som si vsimla ma zahrade viacerych... Sviniar si nakladol vajicka 😁 neboj sa, nechovam si doma pavuky 😂
Fuuuj to je teda pekny hnus, strasne sa pavukov bojim :/