Na zaklade predoslych skusenosti chcem vlastne vediet aky tu ma osadenstvo nazor na ludi , co by mal robit a aky by mal byt ideal chlapa podla vas ? to iste pri zenach aka by mala byt idealna zena co by mala robit a aka by mala byt ? a aka by mal byt idealny vztah podla vas ?
Zas dalsia!!! Neprehanas to?
hm ... nudis sa, co?
presne toto som predpokladal ze sa zacne diat len som si to chcel overit uz mozete temu zavriet , vyhral som stavku 🙂
@michal3691 tak Na zdravie!!!! A konecne vypadni
Aj ja gratulujem k vyhre 🙂
@michal3691 musis ju zavriet sam, my na to nemame dosah. A zavri skor ako pojdes oslavovat svoju vyhru.
@zita19 neni sanca prave teraz ma to len zacalo bavit 🙂
@michal3691 viem si predstavit. Konecne troska vzrusa v smutnom a bezutesnom zivote opusteneho chlapa so strpnutou rukou...
OMG je to s tebou este horsie ako som predpokladala
@zita19 sa nudis doma muz na teba sere deti sa ti vyhybaju tak sedis tu , konecne nieco zaujmave
@jeannna chod sa pochvalit dakomu aka si dobra a ako vies predpokladat 🙂
@michal3691 cakala som originalnejsiu odpoved ... ale tak zas preklikavat sa medzi 3 nickmi a kazdeho odpovedat asi sa zabrat 🙂
@jeannna hm ona je dost originalna ale ty to neocenis ale kamosi sa bavia 🙂 a ja neviem skusala si to ?
@michal3691 taky,ktory zarobí 600e a nechodi do roboty a este aj doma smrdíííí
Keďže neexistuje ideálna žena, nenájdeš ideálneho chlapa a v konečnom dôsledku žiaden vzťah nebude ideálny.
idealny muz ci zena = respektujem toho druheho