Dobrý deň, chystám sa študovať na vysokej škole a chcela by som si vybrať odbor elementárna a predškolská výchova v externej forme a zaujímalo by ma aká je tam telesná, hudobná, výtvarná výchova (Či je to veľmi ťažke? A aké máte skúsenosti vy?)
Ďakujem vopred za všetky odpovede
Elementarna=zakladna...cize 1.stupen ZS, a su tam vsetky vychovy...zvladnut sa to da tak vela stastia
@20katuska no povedz
Ja som bola ale denna forma tak neviem posudit externu ale keby nieco konkretne kludne sa pytaj
slnecnica 333 - Nitra
denuschka 7 - mňa hlavne tá telesná zaujíma či tam treba vedieť nejaké komplikované cviky a podobne
@bianka007 vobec nie...ja som chodila sice v BA ale poviem ti ze tam chodili aj antitalenty a zvladli to
ja som zase v Prešove na dennej, a tiež nič komplikované z telesnej hudobná bol trochu zabijak, keďže od nás chceli hneď hrať obojručne, ale čo som počula, tak v BA to napríklad nevyžadujú, čiže to je dosť individuálne
ďakuem vám veľmi pekne
Baby mozte napisat trochu konkretnejsie ako prebieha vyucba a skusky tej telesnej,hudobnej? A su nejake predmety co robia problemy?dakujem mam zaujem to studovat externe
@bianka007
ja mam vystudovanu tuto skolu a speci na TV, no nebolo to vobec narocne a to som chodila na dennu formu studia a popritom som este aj pracovala....TV sa da urcite zvladnut!!! pre mna skor narocna bola psychologia - s prepacenim magori profaci (studovala som 15-20r.dozadu v BA) a hudobna - nemam hud.sluch
@denuschka7 ahoj ty si chodila na predskolsku do BA?
@isabella22 ahoj, ano chodila...ale nejakych 9 rokov dozadu
@denuschka7 to nevadilen by ma zaujimalo nejake skusenosti
chcela by som ist k roku do BA.Chodila si denne ci externe?Hlavne ma zaujimaju tie vychovy.Vytvarna a hudobna
Dakujem
@denuschka7 a najviac ta VV ci ste nieco museli kreslit a dozerali na vas a podobne...v tomto som uplne antitalnet..
@isabella22 ja som bola na dennom...pokial ide o VV tam islo o teoriu + diagnostiky kresieb deti...nepamatam si zeby sme nieco kreslili a HV tam sme sa museli ucit nejake pesnicky aj hrat na klaviri...samozrejme nejaky zaklad...ja dodnes neviem hrat na klaviri (ked tak jednou rukou nieco dam)..ale mali sme super profesora, bola sranda
..takze da sa to zvladnut.
@denuschka7 jej tak to si ma potesila s tou VV...hudobna este v pohode..a matematika alebo take nieco tam je a geometria?a ktore predmety boli take tazsie?vela vas vyhadzovali?
@isabella22 tak kazdemu robilo nieco ine problem...bola aj matematika (matematicke predstavy, teoria matematiky aj geometria)...mne nesla prave ta geometria a psychologia bola pre mna tazka...ale zvladla som a ked literaturu pre deti uci spisovatel treba chodit pripravena
@denuschka7 a kolko vas pretriedili??ja som s matikou teda voobec neni kamarat.Psychologiu mam v celku rada.A spisovatelovi knizku prerozpravamsnad to nwbude take zleee
A mesto?