Aký je muž Škorpión?

aamelkaaa
17. jún 2014

Žienky, ktoré máte mužov škorpiónov, zaujímalo by ma akí sú, či sa venujú rodinke, lebo ja mam pocit, že sú až príliš spoločenskí, čo ma desí. Ja som v znamení rýb a introvert. Škorpióni ma vždy priťahovali, mám pocit, že je v nich to najlepšie aj najhoršie zo všetkých znamení. Teraz mi prišiel do cesty ďalší škorpión, rozmýšľam či si s ním začať. Bojím sa, či by mu nevadilo, že ja spoločnosť až tak nevyhladávam, aj keď viem, že sú aj introverti škorpióni, ale tento asi nebude ten prípad. 😀 Aké máte skúsenosti vy?

sorciera24
17. jún 2014

@aamelkaaa moj starky bol skorpion.....bol to ukazkovy manzel, partner a otec....so starkou v 50 rocnom vztahu.....nic krajsie som nevidela......ak ti to pomoze, ja som skorpion a manzel je ryba.......a je to skvela kobinacia....presne, ryby su introverti, vnimavi, citlivi....ja som extrovert, spolocensky.....aj anpriek odlisnosti....sa skvele doplname a rozumieme si.....neviem, si predstavit, ze by sme boli obaja tvrdohalvi skorpioni alebo barani🙂....cize ako kombinacia je super.....a samoztrejme, clovek nie je len o znameni;)

ivuska00
17. jún 2014

@aamelkaaa moja skúsenosť: ja mám škorpióna, ale myslím, že je to individuálne 🙂 Ja mám práve toho spoločenského, komunikatívneho, dravého. Je tak trošku rebel a vie si povedať svoje - to je skvele! Ale na druhej strane je strašne citlivý, ohľaduplný, empatický a zniesol by mi aj to posledné 😉

Predtým som mala tiež škorpióna, ale ten bol úplne iný, síce citlivý, ale introvert, nespoločenský, bez kamarátov a vedel, kde mám svoje slabé miesta a niekedy do nich vedel poriadne "pichnúť" 😠 ...tiež sa vyžíval v tom, keď ma nechal kvôli nejakej blbosti vytrápiť a on bol ten "hrdina"...a nikdy sa prvý neospravedlnil!!!!
... pri výbere muža nezameriavaj na to, aké je znamenie 😉

hradnapani
17. jún 2014

@aamelkaaa coho sa bojis, to si do zivota pritiahnes 😉 a to nie je fraza, funguje to.
a k teme: ja poznam aj skorpionov introvertov, aj narcisitickych extrovertov. Vtip je v tom, ze posudzovat ludi podla slnecneho znamenia je scestne. Cloveka utvara cely horoskop, velmi dolezity a v dospelom veku je este dolezitejsi Ascendent (v akom znameni sa nachadza) a ani to nemusi byt smerodajne.

aamelkaaa
autor
17. jún 2014

@ivuska00 S jednym podobnym ako bol ten tvoj introvert som uz chodila, ale len chvilku. Ja som ho lubila a on ma mal dost na haku, takze zametal so mnou ako s handrou. Ked sme sa mali stretnut nechal ma aj 3 hodiny cakat...kym prisiel... Boze to som bola vtedy este naivna. 😀 Dnes uz by som ho poslala niekde...

aamelkaaa
autor
17. jún 2014

@hradnapani Ano ja viem, ze presnu definiciu mi tu nikto nenapise, ale vsimam si ludi rovnakych znameni, ze maju dost vela spolocnych crt aj ked vzdy sa samozrejme lisia v detailoch. 🙂 Ale to hlavne je podla mna dost rovnake.

ivuska00
17. jún 2014

@aamelkaaa 🙂 🙂 🙂 bol taký po slovensky "vychcaný" 😀 😀 ..ja som bola taká istá, blbá, naivná a zaľúbená...stále som ustupovala, až kým som si nepovedala dosť... a bolo to to najlepšie, čo som mohla urobiť 🙂
Tak neváhaj, jeho povahu aj tak spoznáš až po čase a sama uvidíš, či ti bude vyhovovať.. každý škorpión má nejaké tie znaky, ktoré prislúchajú k tomuto znameniu, ale myslím, že strašne záleží na povahe, výchove atd - môj názor 🙂

hradnapani
17. jún 2014

@aamelkaaa ja si myslim, ze vela ludi tie podobnosti proste vidiet chce. Maju nejaku predstavu, podfarbenu laickymi horoskopmi a uz sa to vezie, nasivaju si tu predstavu, zameriavaju sa na to. Ja sa napriklad stretavam casto s tym, ze mi ludia proste neveria, ze som jedno znamenie (slova "neverim! ty?" pocuvam casto).
Ale ano, moze byt, ze ak dany predstavitelia skorpionov maju toto znamenia silne obsadene, plus su tam dalsie silne konstelacie, tak mozu vyzerat ako typicky skorpioni, nepochybne. Ale tiez sa moze stat, ze niekto je slnecne znamenie skorpion, ale trebars ma vela planet v baranovi (obaja maju spolocny mars ako svoju planetu), tak moze vyzniet ako velmi neprijemny skorpion . Ale taky skorpion so silnymi vahami (napriklad) moze byt uplne neskodny skorpionik, mierumilovny, co sa bude branit len vtedy, ked bude uz velmi zle.

ale chapem aj tvoj pristup. Ja som sa napriklad tiez zlakla, ked som spoznala svojho muza, ze ved my vobec nemozme spolu pasovat. Ale individualne horoskopy mame vzajomne velmi kompatibilne. a to je podstatne. Ak ti na tom zalezi, vyhladaj astrologa, nech vam urobi partnersky horoskop, ale pozor, ani ten ti neda odpoved na to, ci spolu budete ziz cely zivot. Iba naznaci mozne miesta sporov, silne a slabe stranky a mozete sa viac pochopit, ked sa nieco zomelie.

hviezdicka111
17. jún 2014

Ja by som sa na znamenie vykaslala...ja mam skorpiona muza aj brata 😀 a su uplne odlisni 😀 cize nejde len o znamenie... 😉

havana_frost
17. jún 2014

@aamelkaaa Môj škorpión je super úžasný a síce priateľský a spoločenský, ale nie je to to, pre čo žije, tým sme ja a syn škorpión 🙂 Syna som už "zariadila" škorpióna plánovane, to znamenie mi proste vyhovuje. Som rak.

klincek
18. jún 2014

@aamelkaaa ja nemam dobru skusenost, mne dvaja nesadli..aj ked si myslim, ze v znameni hlavny problem nebude 😅. kiezby to bolo take jednoduche.

lencika
26. jún 2014

aj ja mam doma skorpiona nie ze by som sa stazovala, ale je hrozne jesitny a nikdy sa mi neospravedlnil alebo nepovedal prepac, ale ja by som urcit enehladala podla znamenia

mamavera
6. júl 2014

dobrý v spálni, horší v komunikácii 😀 😀 😀 😀 , našťastie už je to za mnou a nemusí to platiť na všetkých, ani dvojčatá nemávajú rovnakú povahu, nie to, ešte dvaja muži narodení v jednom znamení