Aký je muž, ktorý je narodený v znamení škorpióna?

29. okt 2020

Ahojte chcem sa vas spytat,ze aky je muz v znameni skorpiona?Je pravda,ze je to najviac sexualne zalozene znamenie?

lucka_ke
29. okt 2020

tak po tejto stránke neviem, ale mala som šéfa škorpióna a ako nadriadený bol hrozný, proste povaha

denden77
29. okt 2020

vsetci moji fakt dobri kamarati su skorpioni 😁
ale co sa sexu tyka, netusim 😊

stanislavicenka
29. okt 2020

Ja poznam 2 skorpionov, a skutocne to je tazka povaha. Jeden je.moj davno byvaly priatel. Ale vskutku neznesitelny. Druhy je kamarat, zenaty s kamaratkou. Clovek dobry, uprimny, ale tiez svojsky.

robodracica
29. okt 2020

moj ex je škorpion... hnusna povaha...

rumkolka
29. okt 2020

S jednym som sa nedavno rozviedla...fakt blba povaha a ano,su sexualne zalozeny. Aj moj brat je skorpion,velmi podobne je na tom

jana_eyre_2
29. okt 2020

Mala som škorpióna priatela, či sa to dá takto zovšeobecniť pochybujem 😉 keby bolo len 12 druhov mužov to by bolo riadne divné.. ale áno ten konkrétne mal sex rád.. závisí však od milión okolností ako vždy pri všetkom.. napr. Ťažko porovnať 26r škorpióna a 46r škorpióna..

cakinka
29. okt 2020

Moji 2ja ex boli škorpióni nikdy viac,strašná povaha,svojsky, ak neni podľa neho máte smolu
A čo sa týka sexu,on bol zaťažený nan,a chodil aj na svingersparty ale to ešte predo mnou čo mal takú polovičku chodili spolu.

natuska87
29. okt 2020

@jana_eyre_2 Ha ha...Presne, vačšinu mužo😀v, bez ohľadu na znamenie, v istom veku chytá sex.viróza...Vtedy sú sex.založení viacerí...😀

stanulienkat
29. okt 2020

Ako mozes hodnotit cloveka podla vymyslenych znameni?

maggie1978
29. okt 2020

Exmanžel bol škorpión, ale tak neviem či to bolo kvôli znameniu, že mal povahu akú mal 😂, ale určite môžem povedať, že sme si vôbec nerozumeli.

pininka1
29. okt 2020

Nepoznam jedineho dobreho skorpiona chlapa, ked si s niekym nesadnem, to uz je ozaj co povedat lebo ja vacsinou vyjdem s kazdym tak je to muz skorpion a zena strelec

adusa1987
29. okt 2020

Tiez poznam skorpiona sex super aj kazdy den.a povahovo perfektny clovek.az sa cudujem ze je skorpion

tinqua
29. okt 2020

Skorpion je jedno hnusne znamenie a to mam v nom dve velmi dobre kamaratky a viem o com hovorim 😅 so sexom pravda a co sa tyka inych veci...no co poznam ludi, tak neznasaju intervencie, maju svoj nazor defacto na vsetko a tazko o tom vyjednavaju...ziarlivy su tiez, dominancia detto...za seba mozem povedat, ze kamaratsky sa vyjst da, ale treba ich nechat zit podla svojho a nejak sa im do toho nemontovat, kym o to fakt sami nepoziadaju...vztah u mna nie, nesedime si

ivanka12311
29. okt 2020

Hrozný mala som, nikdy viac

sapetka
29. okt 2020

Nic moc..

zuzanka.zuzu
29. okt 2020

škorpion je dosť svojská povaha, či muž či žena.... sexuálne neviem 🙂

mlska19
29. okt 2020

Ustipacny 🙂

mati31
29. okt 2020

Moji dva ex škorpióni boli. Áno, sex u nich hrá dôležitú úlohu 😁 mne povahovo sedeli najviac zo vsetkych mojich ex prave oni dvaja 🤷‍♀️ svojská (jeden z nich až príliš svojská🤣) povaha obaja ale mne vyhovovali. Možno preto, že som ryba a tieto dve znamenie k sebe dobre pasujú 😅

nikdom
29. okt 2020

Noo nie všetci škorpioni su rovnaky. Ale ked chces vesiet..Ja som mala byvaleho a ten bol taky žiarlivec,ze ja som pri nom nemala kusok slobody...ziarlivy,panovačny...

janynyna
29. okt 2020

Ja mam svavrinu škorpión a ako môžem povedať byť chlapom dlho s nou nevydržím. Ani sa nečudujem, že sa rozviedla. Ale zase na druhej strane mam kamarata a kamarátku co sú manželia škorpióni dokonca narodený v jeden deň a sú úžasní a super sa dopĺňajú

weja07
29. okt 2020

Môj muž je v znamení škorpióna, ja som tiež škorpión a sme spolu 11 rokov 🙏💞 Náš vzťah je založený na láske, vzájomnej dôvere, úprimnosti, pokore a šťastí 🍀🙏 a musím uznať, že v posteli je alfa samec 👍👌

dankagirl
21. dec 2022

@weja07 podobne obaja sme skorpioni a spolu už 18 rokov a je to naparadu ako u Vás a čakáme 4 vytúžené babo

weja07
21. dec 2022

@dankagirl prajem všetko dobré a hlavne veľa zdravíčka a gratulujem 🥰🙏