Ahojte, ktorá máte za partnera blizenca? Aký muž je to?
Moj sef bol blizenec a robit s nim bola hroza,takeho nevyrovnaneho cloveka som za cely zivot nestretla.
Ale no, je to všetko individuálne, nedá sa nadávať na konkrétne znamenie 🙂 je dôležité aj to, v akom znamení je žena a ako sú spolu kompatibilní. Ja som napr. vodnár-vzdušné znamenie, môj ex bol lev-ohnivé znamenie, spolužitie absolútne nevyhovujúce, aj sa to žiaľ potvrdilo. Teraz mám blíženca a sadli sme si navzájom ako puzzle 😍 Veľa robí aj v akom prostredí dotyčný vyrasta a jasné, že aj iné okolnosti, nielen znamenie, hoc sa dá aj z toho vychádzať v určitej miere...
Blizenci su schizofrenici. Menia nalady,rozpoltene osobnosti. Smeje sa a vzapati je ako hurikan no hroza.
Jemine...nestraste ma...syn je blizenec 🙈
Potrebujú neustále dobývať a mať pocit že sú žiadaní. Keď získa čo chcel tak ju vymení ako ponožky a pokračuje ďalej. Čiže sú to záletníci a neverníci . Moja skúsenosť je aj taká,že keď sa opijú tak sú nenormálny agresori.
Žiaľ môj otec aj ex boli blíženci a fakt nič dobré.
Moja sestra je tiež blíženec a je to tiež prípad 😅
Najlepšie Na tom všetkom je že sa mi Má narodiť prvé bábätko a bude to tiež blíženec 😂🙈🤷♀️
Baby, tie vaše opisy sedia aj na iné znamenia 😉 Ja poznám asi 3 ďalších blížencov a sú neskutočne citliví a vnímaví partneri 👍 ako vravím, povaha nie je len o znamení...
Moj svokor je blizenec a je to katastrofa. Raz povie tak a o par dni uz ma uplne opacny nazor. Cista schiza. Svokra s nim zije uz dlhe roky, su stasni, ale ja by som takeho chlapa nikdy nechcela. Ale ja som skorpion, takze to je asi dost jasne 😄
Moj je blizenec aj ja som
On je kludny clovek trosku nerozhodny ale inak sa s nim da zit
Vyvazuje to moja besna povaha
Myslim ze zalezi aj od toho v ktorom case znamenia je
Poznam 1 blizenca chlapa, zaletnik, nestaly, nepredvidatelny, klamar, pricom svojim klamstvam aj veri. Este poznam 2 kamosky v tomto znameni a su super ludia, srdecne, mile. A zaujimave je, ze mam celkom sirsi okruh znamych, ale blizencov mam velmi malo okolo seba. Zistovala som si to😂, lebo syn sa mi mal narodit v tomto znameni a bola som zvedava,kedze kazdy ma strasil, ze och chlapec blizenec.
Ja mám syn blíženca, momentálne v puberte (bude mať 17), ale to je tak úžasný, zlatý chalanisko. Citlivý, ochotný...každý ho má rád. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť.
V spoločnosti,partii, ako kamarát, bratranec, otec,dieťa atď všetko ok. Ale vo vzťahu sú otrasní.
Ja. Je najlepsi na svete, manžel i otec.
Akurat to citam tomu mojmu...... Blizencovi. Ano su rozpolteni, ale zas s nimi nikdy nieje nuda, to je fakt
Utekaaaaaaaaaaaaj
Mala som frajera blizenca, nerozhodný,lajdak, klamár... A mám syna blizenca😀 trošku rozdvojena osobnosť, zatiaľ je to vtipné
@mlska19 prečo lepšie ako ryba? Som ryba a tak som zvedavá čo je na nás zlé 😅😅😅
A k blížencom. U nás v práci skoro všetci nadriadení sú blíženci a jeden z nich je chlap, ten je fajn, veľmi priateľská povaha snažiaca sa s každým vyjsť, veľmi dobrý otec ale hrozný (fakt hrozný) sukničkar 😬
Blizenci u mna super.fajn ludia mili a ukecani
Autorka - aj ja som blíženec...na znamenia verím, počas života mám odsledované ako fungujem s jednotlivými znameniami a stále sa mi potvrdili isté vzorce, ktoré sa opakovali. Neviem v akom si znamení, aj to veľa ovplyvňuje. Ja ako blíženec musím povedať, že som si do života pritiahla minimálne 70% ľudí v znamení raka, s každým jedným sme boli na rovnakej frekvenčnej úrovni, ako keby to boli moje spriaznené duše, vedeli sme písať neskutočne dlhé správy, ale v rámci vzťahu to bola katastrofa. Taktiež obdivujem znamenie býk, nepoznám býka, z ktorého by nesršala akási vnútorná životná energia, majú niečo do seba...Ryby sú pre mňa jediné znamenie s ktorými som aj napriek odlišnej povahe nemala ani jeden jediný konflikt. Taktiež milujem váhy, idylické spolunažívanie, povahovo super ľudia. A najväčšia katastrofa sú pre mňa strelci. S každým jedným strelcom mám zlé skúsenosti, bez výnimky. A najviac konfliktom mám s ľudmi v znamení leva, kvôli panovačnosti a prílišnej dominancii. Ale inak mi dané znamenie nevadí. Čiže záleží v akom znamení si práve ty, aj to má vplyv na to, že či bude blíženec pre teba vhodným partnerom.