Aký je aktuálny čas?

26. mar 2023

Ahojte som zmätená. Minule keď sa menil čas som si hodiny v kuchyni neprestavovala a vždy som si odčítala hodinu. Keď bolo v skutočnosti 8 na mojich hodinách bolo 9. K veci. Mobil mi ukazuje 10 a hodiny 8. Nikto ich nenastavoval prečo potom nie sú v pôvodnom stave a neukazujú čas ako by mali keď som ich po minulej zmene nenastavovala?

komplikovana
26. mar 2023

je 10h a 11 min

cubo2
26. mar 2023

Mobil ti ukazuje dobre. Naprav si hodiny v kuchyni a máš pokoj.

martinkatinka
26. mar 2023

A ake mas hodiny? Nenastavila si ich ty dopredu, aby si rano nemusela a ak su napojené na wifi alebo tak, tak sa ti prehodili sane? Ako mobil?

jj298
26. mar 2023

Vies ako funguje google a internet vseobecne? Ze si mozes zistit sama aktualny cas a nemusis zakladat anonymne diskusie na MK a cakat na odpoved?

klarissa25
26. mar 2023

Vždy keď si poviem ze som tu už videla všetko tak vzápätí si poviem ze určite nie, zase ma niečo prekvapí....ale toto je otázka pri ktorej si to naozaj poviem, toto je už vysoký level lenivosti 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

petamich
26. mar 2023

nabuduce www.google.sk a natukaj do vyhladavacieho policka "presny cas" ;)

jesenzima
26. mar 2023

Naozaj? Vážne? A keby náhodou vypadol internet, tak do zajtra nevieš, koľko je hodín? 🤷🤷🤷🤦🤦🤦

sasa1310
26. mar 2023

@klarissa25 ja sa vždy divím, akým zázrakom našli modrý koník na internete

stellarstar
26. mar 2023

Čo by bolo keby mk nebol? 🤣🤣🙈

bessie12
26. mar 2023

@stellarstar neprezili by to .. 😂

bmolko
26. mar 2023

Spytaj sa babky, dedka, ci riesili podobne blbiny v mladosti............Alebo sa skus spýtat nejakeho jasličkára v susedstve. Bože toto má aj občiansky....

guliver19
27. mar 2023

Ty nemozes byt normalna!ako to ide s ludstvom dole vodou...

lintu
27. mar 2023

neviem od kedy pozoruješ ten jav, ale občas býva problém v baterke ;)