Ahojte dievčatá, potrebujem poradiť. Akurát nám doslúžil foťák, bol super ale už mal svoje roky. Canon ixus 700, ja som s ním bola veľmi spokojná. Kúpili sme ho už používaný a ešte aj nám dosť dlho poslúžil. Teraz by sme potrebovali kúpiť nový. Pozerala som tieto Canony ixusy ale sú až okolo 300 eurové. Manžel je ochotný dať za foťák do 100 euro. Nie sme veľmi technické typy, preto Vás prosím o Vaše skúsenosti s inými značkami foťákov, ak máte skúsenosť s nejakým dobrým foťákom do 100 euro aj inej značky ako Canon, prípadne, čomu by som sa mala vyhnúť.... Sú teraz rôzne akcie aj za 80 euro ale neviem..... Kamoška má taký lacnejší foťák a máva v pohybe rozmazané fotky. prosím poradte. vopred dakujem za každú infošku Pekný slnečný dník všetkým.
ja mam samsung uz vysse 3rokov a stale sluzi
K lacnym fotakom sa vyjadrit neviem..neviem ako funguju a ake su kvalitne.My mame Canon zrkadlovku aj ten maly digitalny je Canon a nie je s nimi absolutne ziadny problem...ale ani nestali 100 eur. Poznam 3 profi fotografov a jeden neda dopustit na Canon,druhy na Nikon a treti na Pentax 😀 😀
@kiwi82 viem to podla seba,,tiez sme kupili "len taky" fotak za 120e - samsung,,foti krasne no ked chcem odfotit krpca ako sa smeje tak nemam sancu 😅 kym sa rozhybe to neodfotim 😀 😀 😀
takze bud investovat viac,,oplati sa ak fotak vyuzivate casto a chodite na vylety ...alebo sa zmierit s rozmazanymi fotkami 😅 😅
ahojte. som viac menej rozhodnuta pre nikon coolpix S3100, ale teraz vyšla aj novinka nikon coolpix S3300. je to veľký rozdiel? 3100vka ma dobre recenzie a 3300 zatial ziadne. tak teraz neviem, ci si radsej doplatit alebo bude stacit starsi model? dakujem
@lubka72 podla mna su krasne, v PC este viac, ale este som ich nevyvolavala 😖 Tak s pohybom je problem, ale to asi so vsetkymi fotakmi, ale ako pisem, nestazujem sa, ja som velmi spokojna. vtedy, ked som ho kupovala neboli recenzie, pretoze to bola novinka. ale 3100vka ma strasne vela dobrych recenzii. tak snad novinka bude lepsia.
my máme nikon coolpix 3300 a ja antitalent na fotenie uplne úžasne fotím 😀 vyšiel nás na 150 eur aj s púzdrom ale teraz je asi len za 120 v nay...
Ja mám už 2 roky digitálny foťák Olympus, vtedy stál 70 eur a teraz rozmýšlam nad kúpou NIKON ultrazoom COOLPIX L820 BLACK 🙂
@sandrika1986
ahoj, prosim kupila si nakoniec ten NIKON???? ako si s nim spokojna????
@simis105 : Ahoj, zatiaľ som ho ešte nekupovala, ale sesternica si ho kúpila pred mesiacom a je s ním spokojná 🙂
@sandrika1986
a zakolko ho kupila?
@simis105 : za 125 eur
@sandrika1986
dakujem ti velmi pekne, tak asi ho kupim aj ja! 😉
@simis105 : nemáš začo, ja si ho plánujem ísť kúpiť budúci mesiac 🙂
@kiwi82 ja mám NIKON,som spokojná