Mam syna, ktory bude mat v decembri 18 rokov a neviem, aky darcek mu dat k meninam. Kedze som na materskej, tak vela penazi nemam, darcek typu mobil, pocitac, radio si nemozem dovolit ☹
auto 😀 srandujem...
to ťažko takto radiť, podľa jeho záujmov, možno lístky na nejaký koncert alebo niečo také voľnočasové
presne tak gretka, hlavne podla zaujmov a financnych moznosti...napis aspon co syna bavi
moj dostane vyplatene poistne a moze si kupit co chce-asi motocykel 😀
motorku??? to je môj zlý a najhorší sen, že si moje dieťa kúpi motorku ☹
moj tiez ,no uz som sa zmierila aj s tym ze chodi na thajsky box 😅 -co uz budu dospely 😕
urcite podla zaujmov, ja si doteraz pamatam, ze som na 18 podostavala vselijake sperky: nausnice, naramky a hovadiny...a ja to nikdy nenosim a povazujem to za vyhodene peniaze ☹
peniaze v obalke 😉
Ako som uz pisala, penazi mame malo, z hudby pocuva metal, takze netusim, ake CD by som kupila ☹ Jeho najvacsim zaujmom je frajerka a pocitac 😀
gretka je to ťažké, 18 je dosť blbý vek a keď ešte k tomu nie sú financie nazvyš... Neskúšala si sa ho opýtať, čo by mu spravilo radosť? Samozrejme v rámci možností. Budem blbá - neuraz sa, ale čo keby si mu na 2 hoďky uvoľnila byt... 😀 😅
Tamarka, uvolnit byt na tak dlho, ked je december a mas male babo je dost problem 😅
On ma moc drahe predstavy, na tie moja materska nestaci 😒
ja osobne som dostala retiazku na ruku...no ale to dnes maju uz aj babatka, takze neviem, dake dobre tenisky? 😒 ak ma frajerku, mozno nejaku knihu sexualnej vychovy, to by mohlo byt uzitocne.... hm.. 😉
no gretka, to ano.
julia, s tou retiazkou to nie je až taký zlý nápad, veď puboši nosia radi takéto veci, a keď je to striebro, nie je také nákladné na prašulky 😉
Uz ma hrubu striabornu retaz, a tu knihu uz nepotrebuje 😀 😀 😀
ked pocitac, tak nejaky 8 gigovy USB kluc za cca 600 sk. to mi poradil mangel. 🙂
gretka, to mi je jasne ale prevencie nikdy nieje dost... 😉 a informacii v jeho veku tiez nie,,,
http://www.martinus.sk/?uItem=30543
http://www.martinus.sk/?uItem=3021
http://www.martinus.sk/?uItem=21745
skus este toto, moja segra mala 18minuly rok, tak spominam co podostavala...
greta, tak potom rovno kamasutru 😀
😕 😅 😀 😀 😀
Zas nestraste, vnucata este nechcem 😀
dobrú knihu
Gretka a co tak nejake hodinky, alebo MP3 ci 4 ?
Moj syn iste dostane na 18 slivovicu a metaxu 🙂) to totiz dostal na 1. narodky od dedkovcov a znamej a ma to otvorit az v 18stich. tak zatial to mame dobre odlozene 🙂 teda vlastne ja to mam dobre odlozene, lebo moj manzel by to uz davno vypil 😀 😀 😀 keby vedle kde ...
mp3 ma a hodinky nenosi. Asi mu kupim nejake znackove tricko
No trochu ma zarazila tato tema v oddelenie Skolkari a skolaci. Ten tvoj je uz riadne veeelky skolak.
Mna by zarazila v oddeleni babatiek 🙄
18 ročných "dospelákov" 😀 potešia najmä peniaze v obalke. ty sama si musíš určiť limit aký môžeš uvolniť. také značkové tričko stojí aj od 1500,-, tenisky pre chalana tuším pod 2000 ani nie sú. malo by sa dávať k takémuto "jubileu" 😀 niečo na pamiatku, nie na sezónu, ale sama viem ako ma otravovali pracholapače 😀 . retiazky do dnešného dňa nenosím lebo mi vadia.
myslím že ten USB nebol zlý nápad. 🙂
Mne sa pacia tie chalanske "sperky" z chirurgickej ocele,nie je to nakladne a je to pekne...
-ak cvici tak pernamentku do fitka,alebo nejake tie vitaminy ci co to jedavaju pubosi aby mali svaly 😉
-ak si potrpi na seba,tak poukazku na kozmetiku
-ak ma rad romantiku (romanticky metalista 😀 ) tak poukazku do nejakej restiky pre neho a tu jeho znamost 😉
-ak vela pretelefonuje tak kredit
-alebo poukazku do sportoveho obchodu a nech si vyberie co chce sam a pripadne doplati zo svojeho ak by sa mu malilo 😀
Alebo sa spytaj tej jeho frajerky,ona urcite vie po com tuzi...mozno ti da dobry tip...
gretka kedze nepoznam tvojho syna tazko sa radi.. Moja neter mala minuly rok 18 a ja som jej kupila symbolický STROM. Da sa kupit v lesoochranarskom zoskupeni VLK. Stoji 1.000 SK, Ty im posles peniaze a oni poslu dokument o tom ze tvoj syn je majitelom stromu-ze si ho vlastne zachranila a samozrejme ostane v lese..
posielam link kde mas viac info www.wolf.sk
ja myslim ze je to originalne a hodne na 18stku ale ako vravim zalezi od povahy, moja neter sa tesila
caute vsetci 🙂 ...chcem Vas popytat o radu...co by som mohol kupit svojej frajerke na 18.narodeniny???dakujem
podla toho,ci je to vazne 😉
fakt vas nic nenapada ? 😕 😕 😕