Aký darček ste vyrábali s deťmi pre tatinov? 😊

evitka83
21. dec 2018

Kocky podelte sa prosim, co ste vyrabali s detmi ako darcek pre tatinov? Muza ma nejako obchadza 😕 dakujem a pekne sviatky 😊🥳🌲

dorotka9819
21. dec 2018

@evitka83 neviem aké veľké detičky. Možno nejakú pohľadnicu, tam deti môžu vystrihovať, lepiť...
Alebo nejaký obrázok. Viem že ja keď som bola malá sme s bratom nakreslili obrázok, mamina nám ho dala zarámovať a doteraz im visí na chodbe.
Pokiaľ veľmi maličké deti tak len odtlačok nohy/ ruky a niekde odložiť.
Možno vyrobiť napodobeninu niečoho čo má rád. Pokiaľ má rád ryby tak ušiť nejakú zlatú rybku...

pribinak
21. dec 2018

Kazdy rok syn vyrába tricko. Kupim jednofarebne tmavé tricko a syn tam da nejaky vtipný text a smiešny obrazok
Muz tie tricka nosí rad. Niekdy je to vtip co si povedali oni dva, alebo skor taka vtipná spoločná hláška

Kupim take hrubé fixky na textil, ozehlim a operiem

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcelik88
21. dec 2018

Nech nieco nakreslia, vyrobia 🙂 Podla toho co ma tatino rad, co ho bavi

nelinka2009
21. dec 2018

@evitka83 u nas ficia ps hry, len dcera a tata sa v tom vyznaju ;) dcera vyberie, ja zaplatim a oni potom hraju 😄😃😀😆😁😁 len mu tu neukamenujte

tatranka4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
geokatka
28. dec 2018

síce už neskoro ale možno k budúcemu roku alebo k narodeninám - my sme si tiež doteraz s manželom darčeky nedávali... naša malá má 17 mesiacov, minulý rok sme jej vianoce nerobili s darčekmi ale teraz už áno a tak som dala darček aj manželovi akože spolu s malou - dala som vygravírovať prívesok s fotkou malej a na zadnej strane je meno a dátum narodenia, k prívesku bola v cene aj retiazka...

drimonna
4. jan 2019

@pribinak To je super napad...taká pekná pamiatka 😀😀 Tomu sa môže ocino tešiť 😂😂