Kocky podelte sa prosim, co ste vyrabali s detmi ako darcek pre tatinov? Muza ma nejako obchadza 😕 dakujem a pekne sviatky 😊🥳🌲
Kazdy rok syn vyrába tricko. Kupim jednofarebne tmavé tricko a syn tam da nejaky vtipný text a smiešny obrazok
Muz tie tricka nosí rad. Niekdy je to vtip co si povedali oni dva, alebo skor taka vtipná spoločná hláška
Kupim take hrubé fixky na textil, ozehlim a operiem
Nech nieco nakreslia, vyrobia 🙂 Podla toho co ma tatino rad, co ho bavi
@evitka83 u nas ficia ps hry, len dcera a tata sa v tom vyznaju ;) dcera vyberie, ja zaplatim a oni potom hraju 😄😃😀😆😁😁 len mu tu neukamenujte
síce už neskoro ale možno k budúcemu roku alebo k narodeninám - my sme si tiež doteraz s manželom darčeky nedávali... naša malá má 17 mesiacov, minulý rok sme jej vianoce nerobili s darčekmi ale teraz už áno a tak som dala darček aj manželovi akože spolu s malou - dala som vygravírovať prívesok s fotkou malej a na zadnej strane je meno a dátum narodenia, k prívesku bola v cene aj retiazka...
@evitka83 neviem aké veľké detičky. Možno nejakú pohľadnicu, tam deti môžu vystrihovať, lepiť...
Alebo nejaký obrázok. Viem že ja keď som bola malá sme s bratom nakreslili obrázok, mamina nám ho dala zarámovať a doteraz im visí na chodbe.
Pokiaľ veľmi maličké deti tak len odtlačok nohy/ ruky a niekde odložiť.
Možno vyrobiť napodobeninu niečoho čo má rád. Pokiaľ má rád ryby tak ušiť nejakú zlatú rybku...