ahojte podobnú otázku som tu nenašla .Rozmýšlali ste už maminy nad tým čo donese Ježiško vašim prváčikom .Ja mám doma prváka a romýšlala som už nad všeličím .Autodráhu a stavebnice už doma má aj kopu knižiek .A bicykel tiež. Dajte aj vy nejaký nápad
Teraz som písala v inej diskusii, že na facebooku bolo, že od 25.10 sa má začať predávať nová stavebnica. Videla som to v Amerike, no u nás to ešte nebolo. Ide o stavebnicu, kde každá kocka svieti. Je to super a niekde som čítala, že to bude aj kompaibilné s Legom, čiže môžeš osvetliť aj veci postavené z lega. Cenovo to bolo vtedy rovnaké ako lego. Firma sa myslím volá Novamania. Myslím, že som ju videla aj v katalógu firiem tu na koníkovi.
Alebo skús facebook
Ja mám tiež prváčku. Začala chodiť na hudobku, tak dostane od ocka keyboard.
A určite nejaké spoločenské hry, ako každý rok,aby sme sa mohli spolu zahrať. Monopoly ešte nemáme, tak asi tie Cars z dracika. Lego u nas malo uspech v mini verzii,ale teraz je všadee a sa obavam, aby menšie dieliky mačky nepojedli.
🙂
ale však LEGOooooo - tam sa vždy dá niečo dokúpiť. A keď nie LEGO, tak IOTOBO a keď nie IOTOBO, tak LaQ. A čo takto nejakú spoločenskú hru? Qwirkle alebo Marrakech alebo Zooloretto alebo čo ja viem čo ešte. Alebo nejakú počítačovú hru....Záleží aj od toho, aké má koníčky - ak rád kreslí - tak kresliace, maliarske potreby, ak rád športuje, tak športové potreby...