Ahojte 🙂 dajte tipy aky darcek zobrat na gender party.
@andrea_82 Gender reveal je zistenie pohlavia babatka
Čo len chceš
Len prosim ziadnu plienkovu tortu.
Ako to prasknutie balonika a zistenie podľa farby co mamička očakáva?
Ja som tak rada, že som ročník 1979. A na gender vezmi Neurol, ak by niekto nezvládol prekvapko.
@larazivago haha aj ja si v poslednej dobe hovorím, že už som stará 78 r.už vôbec nerozumiem tym dnešným mladým🤪
Urobila by som darčekový kôš a do neho deku, látkové plienky, vlhčené obrúsky, mojkacik všetko v neutrálnych farbách.
ved normalne flasu fernetu a chlebicky 🙂
Prečo sa robia takéto párty? To od pohlavia dieťatka sa už niečo očakáva?
Podla toho, čo to bude.
Nechcem byt zla, ale podla mojho nazoru su taketo typy oslav skutocne len prezitok. :D Prislo to odniekial z Ameriky, podobne ako aj Halloween :D Za mna je to nezmysel, ale tak proti gustu :D Kazdopadne by som darovala nieco prakticke, mozno nejake oblecko neutralnej farby, kedze sa este nevie, co to bude.
@mirka_a_hrasok ani ja nechcem byť zlá, ale niekomu už fakt hrabe.....
Tešiť sa na príchod dieťatka je super, ale oslavovať niečo čo sa nakoniec nemusí narodiť, alebo zomrieť..... čistý pruser....
Keby oslavovali, že testy dopadli výborne a dieta bude zdravé, to by som ešte pochopila....
....a nech to nezabudnú natočiť a hodiť na instagram 🙄🤢
@luccija
@larazivago
baby, ja som od vas o 10r mladsia a tiez som nevedela, co to je, ani ziadna z mojich kamosiek nic take nikdy nerobila. myslim, ze je to skor o kruhoch, v akych sa kto pohybuje, nie nutne o veku.
(to aby ste si nepripadali stare 🙂)
Ahojte, ja som počula o ,,baby shower párty,, - to je oslava pred! narodením bábätka...Ale zase som o niečo múdrejšia, že existuje aj ,,gender párty,, Niekde som čítala, že sa robí ,,párty,, aj na počesť oznámenia splodenia dieťaťa - už sa v tom akosi strácam 😁🤭🤦🏼♀️
A ostatne…. Vy chapete ze ja som iba pozvana???? Ja nemozem za to ze niekto robi gender party. Najprv ani ja som nevedela ze co to je vlastne, alebo ci treba zobrat nejaky darcek alebo nie.
Radsej nabuduce nechajte blbe komentare pre seba ked neviete nic normalne napisat. Strasne ste musra jedna aj druha. Mozete sa hanbit
Ani by som neprišla 😂na taku blbosť a to bývam v USA
Autor: nič si z toho nerob. Ony si neuvedomujú že, je táto párty úplne zbytočná, ale rovnako zbytočné sú aj ich komentáre, ktoré sú úplne od veci 😁. Proste ako je moderná gender párty, tak je moderné komentovať niečo k čomu nemám čo povedať 🤣
...autorka, nemusíš sa hneď urážať, mne pri slovnom spojení ,,gender párty,, napadla ako prvé nejaká LGBTI+ oslava (aj keď proti týmto ľuďom nič nemám), len tiež nerozumiem, načo sú tieto párty dobré. Ale ak by som bola pozvaná, doniesla by som niečo neutrálne, no keďže nikto nebude vedieť pohlavie bábätka, každý donesie milión neutrálnych a asi aj zbytočných darčekov v béžovej farbe 🤔
Take ste zatrpknute niektore, ako take stare jezibaby 😆 neviem co je zle na tom ze sa chcu podelit s kamaratmi.o novinky formou party. A ja osobne som.kupila taky pekny kosik, nie darcekovy, ale taky co sa da neskor vyuzit a naplnila ho takymi praktickymi vecami (vlhcene obrusky, krem na zapareniny, sampon, olejcek...) A tesili sa velmi. Kamoska mi este parkrat pisala ako som to super vymyslela, ze ziadne zbytocnosti 😀
Ved kedy sa spolu este zabavia?, babatko este nie je, tak je aspon oslava s nejakym nametom,.
čo je gender party?