Aký darček na gender party?

15. mar 2023

Ahojte 🙂 dajte tipy aky darcek zobrat na gender party.

andrea_82
15. mar 2023

čo je gender party?

autor
15. mar 2023

@andrea_82 Gender reveal je zistenie pohlavia babatka

januska12323
15. mar 2023

Čo len chceš

nique
15. mar 2023

Len prosim ziadnu plienkovu tortu.

simona20201309
15. mar 2023

Ako to prasknutie balonika a zistenie podľa farby co mamička očakáva?

larazivago
15. mar 2023

Ja som tak rada, že som ročník 1979. A na gender vezmi Neurol, ak by niekto nezvládol prekvapko.

luccija
15. mar 2023

@larazivago haha aj ja si v poslednej dobe hovorím, že už som stará 78 r.už vôbec nerozumiem tym dnešným mladým🤪

marth16
15. mar 2023

Urobila by som darčekový kôš a do neho deku, látkové plienky, vlhčené obrúsky, mojkacik všetko v neutrálnych farbách.

anna_2
15. mar 2023

ved normalne flasu fernetu a chlebicky 🙂

julish
15. mar 2023

Prečo sa robia takéto párty? To od pohlavia dieťatka sa už niečo očakáva?

lauriik
15. mar 2023

Podla toho, čo to bude.

mirka_a_hrasok
15. mar 2023

Nechcem byt zla, ale podla mojho nazoru su taketo typy oslav skutocne len prezitok. :D Prislo to odniekial z Ameriky, podobne ako aj Halloween :D Za mna je to nezmysel, ale tak proti gustu :D Kazdopadne by som darovala nieco prakticke, mozno nejake oblecko neutralnej farby, kedze sa este nevie, co to bude.

simona20201309
15. mar 2023

@mirka_a_hrasok ani ja nechcem byť zlá, ale niekomu už fakt hrabe.....
Tešiť sa na príchod dieťatka je super, ale oslavovať niečo čo sa nakoniec nemusí narodiť, alebo zomrieť..... čistý pruser....

Keby oslavovali, že testy dopadli výborne a dieta bude zdravé, to by som ešte pochopila....

....a nech to nezabudnú natočiť a hodiť na instagram 🙄🤢

deedol
15. mar 2023

@luccija
@larazivago
baby, ja som od vas o 10r mladsia a tiez som nevedela, co to je, ani ziadna z mojich kamosiek nic take nikdy nerobila. myslim, ze je to skor o kruhoch, v akych sa kto pohybuje, nie nutne o veku.
(to aby ste si nepripadali stare 🙂)

danyelia
15. mar 2023

Ahojte, ja som počula o ,,baby shower párty,, - to je oslava pred! narodením bábätka...Ale zase som o niečo múdrejšia, že existuje aj ,,gender párty,, Niekde som čítala, že sa robí ,,párty,, aj na počesť oznámenia splodenia dieťaťa - už sa v tom akosi strácam 😁🤭🤦🏼‍♀️

luccija
15. mar 2023

@danyelia samé party čo?🙂)rozlúčka so slobodou, svadba, gender party a potom príde realita hrnce a plienky a je po srande a party a život skončil ako tu často čítam.

danyelia
15. mar 2023

@luccija Haha, tak tak 😁

autor
15. mar 2023

@anna_2 dakujem za odpoved 😋 myslela som ze treba iba konkretne nieco pre babatko.
@marth16 dakujem az odpoved 🙂

autor
15. mar 2023

A ostatne…. Vy chapete ze ja som iba pozvana???? Ja nemozem za to ze niekto robi gender party. Najprv ani ja som nevedela ze co to je vlastne, alebo ci treba zobrat nejaky darcek alebo nie.
Radsej nabuduce nechajte blbe komentare pre seba ked neviete nic normalne napisat. Strasne ste musra jedna aj druha. Mozete sa hanbit

nataly420
15. mar 2023

Ani by som neprišla 😂na taku blbosť a to bývam v USA

226lenka
15. mar 2023

@luccija ja som ročník 91 a tiež niektorým mladým nerozumiem 😃

marth16
15. mar 2023

Autor: nič si z toho nerob. Ony si neuvedomujú že, je táto párty úplne zbytočná, ale rovnako zbytočné sú aj ich komentáre, ktoré sú úplne od veci 😁. Proste ako je moderná gender párty, tak je moderné komentovať niečo k čomu nemám čo povedať 🤣

danyelia
15. mar 2023

...autorka, nemusíš sa hneď urážať, mne pri slovnom spojení ,,gender párty,, napadla ako prvé nejaká LGBTI+ oslava (aj keď proti týmto ľuďom nič nemám), len tiež nerozumiem, načo sú tieto párty dobré. Ale ak by som bola pozvaná, doniesla by som niečo neutrálne, no keďže nikto nebude vedieť pohlavie bábätka, každý donesie milión neutrálnych a asi aj zbytočných darčekov v béžovej farbe 🤔

proste0monika
15. mar 2023

Take ste zatrpknute niektore, ako take stare jezibaby 😆 neviem co je zle na tom ze sa chcu podelit s kamaratmi.o novinky formou party. A ja osobne som.kupila taky pekny kosik, nie darcekovy, ale taky co sa da neskor vyuzit a naplnila ho takymi praktickymi vecami (vlhcene obrusky, krem na zapareniny, sampon, olejcek...) A tesili sa velmi. Kamoska mi este parkrat pisala ako som to super vymyslela, ze ziadne zbytocnosti 😀

mk1111111111
15. mar 2023

Ved kedy sa spolu este zabavia?, babatko este nie je, tak je aspon oslava s nejakym nametom,.

metuzalem
15. mar 2023

@danyelia aj mne to napadlo 😊 lepsie znie "baby shower " tak to poznam ja

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz