viem,ze na jeziska uz davno neverite ale co by ste si pod stromcekom tento rok radi nasli?moj ,,jezisko,, zle ukryl darcek a mna pod stromcekom budu cakat zlate nausnice-teda dufam ze su pre mna 😅 a co vy?
jeeeeej,aka skromnost 😀 vam asi vela toho v zivote nechyba-vsak
ja si zelam mobil n 97, no taku palku za mobil nemienime dat... z jeziskom som bola nakupovat dostanem tarotove karty, rolacik, tricka, epilator, vonavku a vraj aj nejake prekvapko budem mat. a od rodicov dostanem svetrik a dufam, ze naucnicky, jedny sa mi velmi pacili a aj som si ich skusala, tak dufam ma rodicia milo prekvapia...
Ja si želám knihu Monwalk, tričko s nadpisom King of pop
ja sa necham prekvapit, pevne verim, ze prijemne 😉
ja by som si poprosila jednu komplet prespatu noc 😀 momentalne mi nic viac k stastiu nechyba... 😉
netusim!!!
z materialnych veci by ma potesila kniha Dracula-Knieza mrtvych, alebo dvd Dracula
a co by ma fakt prekvapilo a potesilo, keby si manzel dostal volno v praci a bol s nami cele sviatky 😵 😵 😵
ja si velmi zelam-kvoli svokre-aby sme sa uz konecne osamostatnili a zili ako jedna rodina,kde nas nikto nebude otravovat 🙄 to by bol pre mna darcek s velkym ,,D,,-dufam,ze buduce vianoce uz budeme vo svojom 🙂
ja si zelam len jedno,aby sa zlepsil zdravotny stav mojho svokra,alebo aspon ustalil ☹ my sme si kupili s manzelom novy plazmovy televizor v maji som dostala auto,tak uz nic ine nechcem.len to zdravie.
mna caka nefunkcny stacionarny bicykel- ergometer, zlozili sme ho a nefunguje zabudovany pocitac... dufam, ze sa to podari vymenit alebo nejako vyriesit do vianoc....
a najviac ma potesi pokojna, prijemna vianocna atmosfera. ja mam v pamati ako moja mama vzdy stresovala, ze este toto treba a toto neni hotove..
a ja chcem len klud, v prijemenej atmosfera doplnenej krasnymi vianocnymi piesnami a eukalyptovou vonou sa pripravit aj ked nebude dokonale vylesteny byt, aj ked nebude vsetko na 100%.
a este sa tesim na vianocnu vyzdobu a prestieranie, na ktorom som si dala tento rok zalezat a zhanala som veci podla mojich predstav. a k tomu sme dostali servitky a hrubu sviecku s tym istym dizajnom ako servitky (na obvod sviecky je vlozeny ten dizajn servitky, prvy krat to teraz vidim a mam z toho radost)...
ja si zelam aby sa vyliecil moj ocino, to by bol moj najkrajsi darcek.
a Jezisko mi uz doniesol novy mobil. tak sa tesim z neho. 🙂
snubný prsteň 🙂 🙂
Tak okrem takych veci ako klud, pokoj a zdrave babatko (aj ked termin je januar, ale podla mna pride skor) si zelam aj materialne - preferujem radsej viac malickosti ako jednu velku vec. Takze ak aj nedolezite, lacne a male, ale vela 😎 A je mi jedno co, kludne sa necham prekvapit
tak ja to viem presne, potešil by ma lístok na plavbu zaoceánskou loďou!!! Strašne, strašne, ale je to skôr nesplniteľný sen ☹ cestovanie, to je moje.