Ahojte dievčence,
prosím o radu, manžel niesol krstniatko na krste ešte pred svadbou, vzali sme sa a stala som sa krstnou mamou. Už je to veľký chlapec, má 9 rokov, tento rok ide na 1. sväté prijímanie a neviem, čo mu dať. Je to pre mňa trošku ťažké, keďže som na rodičovskom a jeho rodičia sú rozvedení, žije s maminkou (manželovou sestrou) a má ešte dvoch mladších súrodencov.
Prosím poraďte.
Ďakujem za každú radu.
vsak sa ho opytaj, moje krsniatko ide tiez na 1.sv.p. ja sa jej budem pytat, lebo ako poznam babky, kazda kupi bibliu, neviem co bude robit s 3 bibliami ci modlit. knizkami. Dam jej asi peniazky a kupim nieco male
prve čo ma napadlo, bola taka pamätná kniha, kde si vypiše kto prišiel, kto ho viedol , aki hostia prisli, fotky si nalepi, a neviem čo k tej knihe
@ivanameskova1 dáva sa zlato
Ja som dala pamätnú knihu a prvé sv. prijímanie, 100 eur a kvety
My sme dávali peniažky a malý chcel ešte aj vrtulník na ovládanie, tak ešte ten sme mu kúpili 🙂
na retiazku sa mi zdá ešte malý, niečo čo by využil, aby mu to pripomínalo prijímanie, retiazku asi nie, ale od nej ma to vedie ku hodinkám? ani bicykel nie je zlý, peniažky, to je jasna vec
ahojte, nechcem zakladat novu temu ale potrebovala by som poradit, ideme na svate prijimanie a mam gratulacnu kartu bez textu.....neviete mi poradit nejaky pekny text? ja v tom nie som moc zdatna a na googli mi pridu niektore az prehnane pre dieta. dakujem.
@ivett55 Nenašla som presne ten, čo sme kúpili, ale nejaký na tento štýl to bol 🙂https://www.aeromodel.sk/rc-vrtulnik-interierov...
na prvé sväté prijímanie sme dávali spevník a peniaze. Na birmovku bibliu a hodinky....
Samozrejme môžu byť aj iné veci napr. zlatá retiazka, bicykel....