Ahojte iba taká rekreačná diskusia. Aký budete mať tento rok stromček. Mne už dochádzajú nápady tak by som možno od vás odkukala. My sme mali takýto minulý rok
Taký ako každý rok, nemeníme to 😅 bielo-zlatý a pár špeci sklenených ozdôb, ktoré sme podostávali, taká klasika 🙂
klasika už niekoľko rokov červeno zlatý a svietielka teplá žlta
@earlgrey to je fajn praktické 😀
S háčkovanými ozdobami,bez sladkostí a veľa,veľa svetielok.
@gulicka277 ja ako každý rok retro
@mimaapeto milujem mi máme každý rok iné ozdoby idem podľa mojej mami rodinnej tradície. Dva roky za sebou sme asi nikdy tak ozdobený stromček nemali 😅
@gulicka277 Tak minulý rok sme mali aj klasický a aj tento nalepený na stene a dcéra chcela darčeky pod ten "jej"...takže zbytočne sa tento rok budem babrať s veľkým (mňa to osobne nebaví, robím to len kvôli dcére, kebyže som sama, tak kašlem na celé Vianoce)
@lindous na klasike nič nepokazíš ale tie farby vyzerajú dobre možno skúsime
tiez nemenim stromcek podla 'mody'. Kupili sme umely za vela penazi pred 13 rokmi a aj ked sme planovali obcas zivy, vzdy sme sa utvrdili ze je nadherny a zas ho vytiahneme a peniaze za zivy usetrime... za mna zlata, cervena, biela...
@gulicka277 píšeš že ste tak nikdy nemali ozdobený stromček dva roky dozadu . Tým myslíš tak ako je ? Je pre teba tento stromček dostatočne ozdobený či málo ? . Mne sa páčia stromčeky ktoré sú brutál ozdobený . Ja map pár baniek rovnakých a pár vianočné ruže ale iné ozdoby sa mi neopakujú každá ozdoba je iná . Každý rok prikúpim zo 5/10ks napr . Už teraz mám nové 3 a ešte budem kupovať 😂 do toho chcem kúpiť úplne obrovské gule
@gulicka277 ako vždy, veľký a živý😉
@gulicka277 jeden bude cerveno-zeleno-biely. Možno pridam aj zlatú, druhý ešte neviem a tretí bude retro. Každý rok kupujem niečo nové a nie zrovna málo. 2 roky po sebe som kupovala stromčeky (minuly rok a minulý tyzden ) 😀
Budeme mať živý stromček so sklenými farebnými guľami (máme aj krásne retro kúsky), nejakými textilnymi srdiečkami a aj pár slamených a háčkovanych ozdôb sa nájde.
Plus niečo, čo budú mať deti chuť tam zavesiť (vlastnoručne vyrobené ozdoby).
Dizajnérske moderné stromčeky v jednej farbe, to nie je moja šálka kávy... Takže aj všetky moderné ozdoby idú mimo mňa. 😊
@gulicka277 chcela by som konecne zivy stromcek, no muz s tym ma problem, lebo naco ked mame doma dva umele..ale to nevysvetlis ze vyzeraju ak metly :D minuly rok sme mali bielo-strieborno-modry. ja by som napriklad pristala aj na staroruzovy no to by bolo reci :D
Kedysi som menila farby kazdy rok,potom bol viacfarebny. No 2roky uz mavam viac prirodny. Gule zlate,hnede,medene,hackovane ozdoby a sisky
Umely a rovnaky ako minuly rok. Stale mame rovnaky, nechce sa mi vymyslat a kupovat vzdy nove ozdoby. Aj tak ho deti pozdobia tak podla svojho gusta a tam, kde dociahnu (rozumej vsetky ozdoby na jednej kope vpredu).
@gulicka277 ja to striedam, tento rok ešte neviem
@gulicka277 min.rok sme mali do modra viď foto. Tento rok, ak sa mi podarí zohnať retro farebné ozodby tak bude taký. Aj ked trend viem,že sú prírodné farby- medená, smotanová lesklá, tmavozelená..
Každý rok ten istý. Gro sú biele luxusné guličky a zvyšok rôzne ozdoby, ktoré si nosíme ako suveníry z dovoleniek.
Ako každý rok , každý naň dá čo sa mu páči, takže uplny retro a ozdoby vseho chut.len tento rok špic biely, minulý rok bol taký zelený.
@hederamonstera Máte nádhernú sedaciu súpravu (samozrejme, stromčeky pekné tiež - len ma zaujala sedačka v pozadí) 🙂
@gulicka277 Ja som si pred rokmi založila nechtiac takú tradíciu, že na stromček vešiam aj ozdoby, ktoré som podostávala postupne ako darčeky. Nie typické ozdoby ako gule a spol., ale také drevené, farebné (anjelik, domček, nejaké hviezdy, hríbiky, atď., proste je tam už všeličo.) Nejak to vždy tak vyšlo v okolí Vianoc, že som dostala takú drobnosť, už sa to nazbieralo 🙂 Tak som si aj ja pokúpila nejaké drevené ozdoby a tvoria gro stromčeka. Nejaké gule ešte vešiam (zlaté), aj zvončeky. Ale tie drevené mám najradšej, lebo každá jedna mi pripomína osobu, od ktorej som ju dostala 🙂 Donedávna som mala aj svetielka zo 70.tych rokov ako dedičstvo po starých rodičoch, také červené hríbiky, ešte svietia furt, ale nalomil sa jeden káblik, tak som už posledné dva roky nedávala na stromček z bezpečnostných dôvodov. Ale dávame stále klasické - podarilo sa mi ich zohnať pred pár rokmi, mne sa led svetlá nepáčia, resp. sa mi zdá, že tie klasické, sklenené viac vyniknú, pekne sa lesknú Mám ich takú teplú bielu, resp. viac do žlta.
Len ten fleecový na stenu 🤣 pre dcéru...