Akú zrnkovú kávu preferujete a chutí Vám najviac? Chceme nejakú zmenu..vopred dííík za názory
Starbucks.
Lavazza caffe crema
kupujeme vyhradne od slovenskych praziarni, naprikld coffein, diamond roasters, ready after coffee.
Lavazza
My radi skúšame, väčšinou kupujem od menších pražiarní, skús si pozrieť blog o káve, Király tam píše aj tipy na kávu, kde kúpiť, ktorá je ako chutná a tak podobne, my vyberáme podľa neho.
Lavazza
Emília-od Zlatého zrnka,je to top.
Oxalis,Sofikofi striedam s Popradskou
Barista je u nas topka 🙂
Kava August Roy
https://coffia.sk/collections/filter-kava akúkoľvek od coffia 🙂
Momentálne mi najviac chutí Honduras a Mexico zo slovenskej pražiarne Coffeein.
Zlaté zrnko, striedame druhy
Ebenica - Slovenska praziaren, chutia mi asi všetky, ktoré som zatiaľ skúsila (okrem bezkofeinovych, tie som neskúšala). A teraz skúšam Barzuz, tiež veľmi chutná káva.
My sme si zvykli ma davidoff
Suhlasim, nedaju sa porovnavat spalene kavy (vratane mcdonalds a starbucks) zo supermarketu a kvalitna kava od mensich praziarov.
Podporujeme slovenskych praziarov, podla odporucani blogokave.sk. Vyskusali sme readyafter, coffeein, lot a teraz mame kavu od diamond’s roastery.
Zlaté zrnko 😍 Emilia alebo Romeo su nasi oblubenci.
Mauro caffé Premium, Pellini Aróma Oro a za slovenských Zlaté zrnko Emília.
Mna velmi sklamali v poslednej dobe zn. Lavazza a Pellini, prisli mi hrozne, nechutne, zrno mastne... ble... neviem ci som mala len stastie alebo co. Pellini TOP sme zvykli pouzivat roky, a lavazzu tiez (poslednu som mala taku modru, a to bola fakt hroza). Aktualne pouzivame Costa Caffe - dark verziu, ja mam rada "huste espresso", silnu kavu a nejak aj ked je medzi "beznymi" kavami mi toto splni ona najviac.
Ked sa neda inak, tak Tchibo Barista je fajn, ale aj Franck superiore. Bohuzail skusala som aj slovenske, ale neoslovilo ma to, jednak u nas za tyzden padne 500+g kavy, a nie som ochotna dat 30EUR za kilo (a viac). Potom tie co sme vybrali, naposledy Mephisto nejake dva druhy, ma vobec neoslovilo.
Ale tak teraz som na zaklade tu popisaneho objednala Emiliu tak som zvedava :DD
casto ide aj o sposob pripravy, kavovar a kto co ma rad 🙂 a podla toho hodnotime...
Starbucks ale teraz som skúsila popradskú lebo od známych bola veľmi vychvalovana konkrétne tá espresso crema a tiež je fajn, ale ja ostanem pri tom starbucks
my už roky kupujeme Veroniu - Cuba. tolkokrát som ju vymenila, že chceme vyskúšať čosi iné, ale zakaždým sa k nej vrátime