Pouzivala som Dove, ale ked som si napriklad oholila nohy, tak polovica zisla a mala som hrozne mapy na nohach, co som potom musela peelingom dat vsetko dole...takze tato znacka sa mi neosvedcila. A vam? Alebo ake triky aby bolo nanasanie rovnomerne a vydrzalo co najdlhsie??
ja som používala aj Johnsona aj Niveu a z obidvoch som sa začala lúpať najprv v jamkách, potom na dekolte, postupne ramená a vyzeralo to strašne.. vtedy som to použila z "nutnosti" pred svadbou, chcela som byť krajšia vo svadobných šatách, ale tie dni, čo nasledovali potom, to bolo naozaj zlé.. viac som to neskúšala..
měla jsem výše zmiňovaný Johnson a celkem dobrý, mapy nedělal. A měla jsem z Avonu, ten byl prima, po 2 nastříkáních už to bylo trochu znát, ale fakt jsem musela dávat pozor dokud se nevsáknul, dělal flíčky na oblečení a taky se mi za chvíli oběhala ta pumpička a nestříkala, ale já mám vždycky kliku na zmetky 😉
ja pouzivam pripravok od biodermy, dostat ho v lekarnach a som maximalne spokojna. je to biele ako klasicky krem nanasa sa 2-3x za tyzden podla potreby a vysledok je vidiet velmi skoro 🙂
marse ako sa vola?
mersedesa vola sa to Hydrabio Bonne Mine taka bielo modra krabicka 🙂
diky 😉
Marse, a cenová relácia tej biodermy?? 😉
Ja som mala Niveu - celkom fajn ale fakt je treba poriadne rozotrieť a mne dosť vadiť taká divná vôňa. 😝
Mne dobre posluzila nivea – ale smrdi ozaj. Johnson holiday skin tiez dobry – efekt je postupny a takisto Dove ten s postupnym opalovanim – ten aj pekne vonia.
katulka toto stoji 399.- 🙂 ale je to naozaj dobre, nerobi to flaky, a ten hnedy odtien naberas postupne, ze nie si hned zo dna na den ako africanka 😅
odporúčam LOREAL Sublime bronze (liečko alebo sprej) super vecička 😉 drahší (cca 400,-) ale perfektný. Pekné zafarbenie, žiadne mapy, dlhodobý účinok 🙂
ja odporucam garnier.... ale musis si to naniest rovnomerne a na maximalne suche telo, len kvapka vody sposobi flaky
marse, kukam, ze toho je len 40ml, nejak malo nie?na cele telo. A nasla som to za 452sk, na nete 😖
magg • 1d • Dnes o 11:35
ahojte, dufam, ze mi poradite
Opalim sa pokial pouzivam samoopalovacie mlieko?_Teda myslim tym, ci ma prirodzene opali slnko, pokial som ntreta samoopalovacim kremom, alebo musim pockat kym sa zmyje?Na ziadnom samoopalovacom vyrobku som zatial takuto info nenasla , a kedze som dost bleda, nechcem na kupku strasit 😅
bibula • 2d • Dnes o 12:09
opali ta aj cez samoopalovacie,o to prave ide,ze pokial nie je slnko,opali ta krem,medzi zmytim kremu zlahka prejdes na normalne opalenie.aj som pouzivala,ale pokial kojim nechcem pouzivat nic "chemicke". 😉
magg • 1d • Dnes o 12:15
Aha, tak dik, lebo ja som sa bala, ze to bude ako cez make-up, ze cez ten film, co vytvori na pokozke to neopali
ikke • Dnes o 14:15 samoopalovacie kremy nemaju ochranny faktor, takze sa mozes opalit a dokonca teoreticky aj spalit!!!
dakujem 😀
Ahojte, ja pouzivam NIVEA samoopalovaci sprej a aj Nivea telove mlieko zo zlozkou samoopal. latky. oba su super, NIVEA sprej je sice dost lepkavy a fakt divne vonia, ale s kvalitou som velmi spokojna.
dievcence ja mam garnier, smrdi,ale je dobry..ja som s nim velmi spokojna..
aj dlho vydrzi 😎
aj mam garnier...ale som sa z neho uplne vyhadzala ☹ ...obsahuje harmancek a ten nie kazdy znesie
aj ja pouzivam garnier a pouzivala som sprej od elizabeth arden ale ta podivna vona mi velice vadi ale to vsetky samoopalovacie pripravky tak smrdia
ja som najspokojnejšia s vichi - z granieru je mi zle ako smrdí.... a ešte som z nehom mala v minulosti alergiu, a vichi má aj samoopalovacie obrúsky a z tých nie som fľakatá - dajú sa krásne rovnomerne naniesť
já jsem taky nejvíce spokojená s kosmetikou Vichy 😉
Holky, chtěla jsem se zeptat, mám objednanej samoopalovací sprej od AVONu - když je to sprej, to se jen nastříká - nebo i roztírá po nastřikání???? Máte s ním někdo zkušenosti??? Jsem sama dost zvědavá, co z toho bude. 🙂 Díky.
beatrice.h ahoj, ja som použivala ten sprej z AVONU a bol super......normal že nastriekas a potom rozotries, použivala som ho dokonca aj pred svadbou a voooobec teda nezanechal nejake hnede skvrny na svad. satach 😉 ako ine pripravky co tu babule popisali .... niektore samoop. pripravky su fakt hrozne, ale ten sprej bol super 😉
skusila som aj garnier a tie bol v pohode....
SLOBODA4: Tak to jsem teda hodně zvědavá co z toho nakonec bude a nebudu flekatá jako kráva MILKA 😀 A na obličej jsi jej taky použivala??? A nějak před tím se odpeelingovat nebo nemusím? Nemám v tom žádnou praxi, tak se radši poptám, ať mě nečeká ŠOK. 😉 Jinak moc děkuji - uklidnila jsi mě. 🙂
jednoznačne DOVE, najlepšie skúsenosti
ja som vyskúšala Johnsons, Dove, Astrid a Garnier a jednoznačne u mňa vyhráva Garnier. Astrid príliš smrdel a z Dove a Johnsons som bola fľakatá a vyzerala som akoby som mala žltačku 😝
Je to asi individuálne. ja som mala fľaky z Garnieru a teiž mi smrdel.
to je normálne, každého telo zareaguje ináč. 😉
ja teda nie som nejaky skuseny uzivatel 😅 ale videla som test na tieto pripravky a najhorsie dopadli tie najdrahsie - uz neviem presne ktore, ale boli to zname znacky, tusim loreal a vichy(??) a najlepsie nivea a potom krem z najlacnejsej holandskej drogerky za asi 2 eura 😕 😀
tak som vyskusala tu niveu (na svetlu pokozku) a je fajn 🙂
Mne sa pozdava Johnsonś Holiday Skin.Mozno to zhnednutie nie je az take viditelne,ale pekne postupne 🙂 -ale prave uvazujem o vyzivovom doplnku Betakaroten. Nejake samoopalov. pripravky su aj na: www.bioshop.sk