Akú značku práčky odporúčate?

p_451
3. nov 2014

Ahojte maminky, naša práčka konči svoju životnosť a nevieme sa rozhodnúť akú si kúpiť plnenie z vrchu alebo z prednej časti a hlavne akú značku ďakujem za odporúčania.

klincek
3. nov 2014

o hodinu tu budes mat 20 nazorov, a kazdy uplne iny, takze ta skor dopletieme, ako poradime 😅
ale za seba - pracku plnenu len zhora, a zatial som spokojna s whirlpoolkami. jednu sme mali 10 rokov, druha perie uz 6, tretia (po vymene tej 10rocnej🙂) zatial len par mesiacov, ale k plnej spokojnosti.

ichbinich
3. nov 2014

Ci je plnena zvrchu alebo spredu je cisto otazka miesta a "vkusu" 😉
Znacky: ja by som osobne nekupila "lacne" znacky. Mala som Indesit, zlomilo sa lozisko, ale svagor ma tu istu uz 13 rokov... Ale on je sam, tak urcite menej perie 😀
Ja mam AEG Elektrolux pracku. Osobne by som pozerala vyssiu strednu triedu ako Siemens, Bosch, AEG, a pod. Whirlpoolky dost delia ludi na dva tabory: jedni hovoria super a druhi ze humus. Mama mala aj ma Whirlpoolku, ide a je spokojna...
Naj su vraj Miele, ale maju aj "naj" ceny... Ale zevraj drzia 20 rokov aj viac, tak sa potom tych 1000€ relativuje...

samo_blaho
3. nov 2014

zhora plnenú- Electrolux

sylvia225
3. nov 2014

ja som za AEG ...mám na 7kg, pri dvoch deťoch, mužovi a psovi tam toho natrepem 😉

jankik
3. nov 2014

tiez mame electrolux

esterba
3. nov 2014

Ja by som zhora plnenú nechcela, lebo som nízka lepšie sa mi s pradlom manipuluje pri zboku plnenej. Máme Samsung a som veľmi spokojná, má bubon, ktorý má nejak čudne tvarované vnútro, aby sa neničili jemné látky, ako napr. hodváb, má funkciu pridania striebra do prania, čo mi dezinfikovalo plienky, je ľahko ovládateľná a má detskú poistku. Predtým sme mali Electrolux, tiež som bola spokojná.

budzi
3. nov 2014

my name pracku z predu plnenu aj susicku siemens. Cenovo su trosku drahsie.. zalezi kolko chces investovat. Som maximalne spokojna.. su tam aj polovicne programy, co ti skratia cas prania. Predtym sme mali whirpool, tiez som bola spokojna, ale mali sme len na 5kg, potrebovali sme vacsiu a bola hlucnejsia ako teraz tato siemens. Ale skus si pozriet test pracok na nete, tam mas porovnane vsetky parametre a sama sa rozhodnes.. neda sa povedat ktora je naj! Kazdy ma ine kriteria a inu maximalnu vysku ceny..

lucianakoniku
3. nov 2014

my mame dobru skusenost s LG, mame ju 5 rokov, zatial funguje na 100 percent. Viaceri znami maju Bosch a su tiez spokojni. naopak nasi maju Whirlpool a opravar bol u nich uz asi 3krat. Ci je zhora plnena alebo spredu, to je cisto na tebe, to kvalitu pracky neovplyvnuje. pred kupou si skus precitat recenzie na napr. na heureke alebo e-shopoch s elektronikou, to ti tiez vela povie

horana
3. nov 2014

Bosch - max. spokojnost

tenerifka
3. nov 2014

Bosch-ano
Whirlpool-nie

saska.t
3. nov 2014

Ja mam BEKO A+++ a plna spokojnost,predtym som mala Whirpool tiez spokojnost vydrzala 14 rokov,ale nasi mali Whirpool cez vrch plnenu a Bola stale pokazena,takze asi to zalezi od podareneho/nepodareneho kusu...

prasiatko30
3. nov 2014

Miele uz pomaly 12 r bez jedinej opravy

sisaka
3. nov 2014

LG uz 8 rokov , bezproblemova

miku1
3. nov 2014

Ja mám Bosch Maxx 5 a som s ňou nadmieru spokojná. Kupovala som ju preto, lebo sme takú istú mali aj doma u našich, takže som ju mala odskúšanú z prvej ruky 🙂 Mne viac vyhovuje plnenie zpredu ako z hora, lebo na práčke som vždy niečo položené mala, a tým pádom som nemusela prekladať veci. Teraz mám práčku pod skriňou do kúpelne, a to by som nemohla, keby sa plnila zhora.

mihula
3. nov 2014

mam novu LG,super,troska drahsia

ena70
3. nov 2014

my mame LG, spredu plnenu.vzdy som chccela taku lebo mame malu kupelku a nad pracku sme dali urobit taky prebalovaci pultik a malého som tam prebalovala.tak nebol ani problem s pradlom. a LG ked doperie, tak vzdy vyhrava akusi melodiu, tak ju volame ze "spevacka" 😀 😀

janalm
14. nov 2016
Používateľ janalm je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janalm.

My sme spokojni s https://www.okay.sk/aeg-t75370ah3c/ objednavali sme cez http://www.zlavove-kody.sk/okay-sk/ takze sa da aj usetrit